Един от най-лесните начини да накарате гостите си да усетят коледния дух /освен подаръците/, е декорацията на дома за празника! Ако сте домакин на коледната вечеря тази година, е отличен повод да проявите креативност и да създадете впечатляваща украса!

От елегантни аранжировки от цветя и свещи до ярки и цветни такива с плодове, коледната декорация за маса е истинско предизвикателство за въображението! Ако търсите идеи за централната декорация на празничната маса, това е мястото!

Белите рози са идеалният начин да балансирате шах-мат-на покривка. Една семпла аранжировка от бели рози в средата на масата, сред богата сезонна зеленина…и разбира се свещници, ще пренесат вечерята на едно далеч по-изискано ниво.

Друга особено пленителна идея е да аранжирате рънър от зелени листа и плодове. Ярко червени нарове, ябълки и златисти райски ябълки, не биха отстъпили по разкош на броката и гирляндите.

Земните цветове и неутралните такива, съвсем не са за пренебрегване. Докато цветовете могат да ви подхлъзнат към евентуална безвкусица и кич, земните нюанси ви гарантират хармония в декорацията. Мислете за канелено кафяви, златисти, кремави оттенъци…истински източник на топлина на трапезата!

Коледа е естествено дърво, смолист аромат, борови клонки и весели ярко червени акценти. Ако и за вас е така, подарете си вечеря в Рустик стил. Традиционна декорация, открадната като от класическа зимна приказка…защо не!

Ако пък сте новатори и модернисти, заложете на семплите инсталации за празничната вечеря. Няколко клонки червени боровинки в елегантна ваза са напълно достатъчни, за да отразят коледния дух.

Една от най-ярките декорации за празничната маса си остават цветята! Тук изборът е шеметно голям. Може да направите препратка към маслените катртини на ренесансовите художници като комбинирате, лилии, божури и далии с евкалиптови листа или направо да подпалите декорацията в празнични червени и жълти цветове!

Каквото и да изберете задекорация на коледната маса, аранжирайте го с любов и внимание и ще се радвате на страхотен резултат!

Източник: https://www.elledecor.com/design-decorate/g3325/christmas-centerpieces/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.