Декорацията на празничната трапеза за Коледа, може да зададе тона на зимното веселие! Шансът, едни от най-готините ви детски спомени да са свързани с Коледа, празничната трапеза и всички гости е…завидно голям! Тази зима, ви предизвикваме да преживеете наново цветните, топли спомени от детството.

Коледа е съвкупност от аромати, цветове и любими хора! Все пак, декорацията на коледната трапеза, не трябва да е сложна и времеемка или изморителна и скъпа. Предложенията ни са направо шеметни, някои от тях можете да изпълните абсолютно сами и с подръчни средства.

Разбира се, когато говорим за празнична декорация и то коледна, не само чиниите, чашите и сребърните прибори трябва да блестят. Както на всеки добър домакин, ви се ще компанията и разговорите на вечеря да са не по-малко бляскави и интригуващи.

Зимна приказка

Неутрални цветове, приятни текстури и снежни мотиви, канят скандинавският интериорен дух на трапезата. Елементите са много семпли, но все така специални. Дървени звезди от мъниста, жълъди на клонка и разбира се бляскав сребърен брокатен прах за разкош.

Класическа коледна комбинация

За традиционната украса са ви нужни, зелени бодливи листенца и червени боровинки- перфектният избор за център в празничната декорация на коледната трапеза!

Ретро цветове и дух от 50-те

Помните ли старите лампички за коледното дърво…онези с истински стъклени крушки в ярки цветове? Е тази декорация, черпи вдъхновение от тях! Изровете един комплект от избата на вашите родители, свалете лампичките и ги превърнете в разноцветен букет, който ще озари празничната трапеза.

Класическата схема бяло-червено

Заложете на семплото излъчване и традиционната комбинация от бяло и червено. Независимо че по нашите ширини я свързваме с „Баба Марта“, тя е несравнима и в коледен контекст.

Горско вдъхновение

Свежо зелено, големи шишарки и стъкло оцветено в студени тонове…направо рисуват зимен горски пейзаж върху празничната аранжировка! Заложете на мистичното горско усещане и тайнственост и изненадайте гостите си с приказна трапеза!

Грабнете си коледна декоративна идея и действайте смело!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.