Декорацията в рустик стил е същинска приказка! Винаги може да измайсторите част от елемените сами, защото материалите са навсякъде в дома ви.

Различни платове с десени например, биха ви послужили отлично. Можете да си направите рошави, цветни текстилни цветя, подходящи както за гирлянда така и за украса на коледното дърво.

Стилът Рустик, се комбинира отлично с шантавите елементи на Шаби-шик дизайна. Всякакви дантели, панделки и висулки са добре дошли в този тип коледна декорация.

Например, можете да си изработите голям венец от шишарки. Напръскайте го с малко брокат и изкуствен сняг, сложете му цветна панделка и…пълна рустик прелест за входната врата!

Когато се опитвате да пресъздадете перфектната рустик атмосфера у дома, не всичко опира само до начина по който апартамента изглежда. Тук ароматите също играят важна роля.

Една от хитрите идеи е да ароматизирате разпалките за камина.  Използвайте ароматни пръчки канела борови клонки, шишарки, розмаринови клонки, завъртете ги в малко вестник и ги сложете при дървата.

Направете всекидневната приветлива и уютна. Всекидневната ви е вашето място за хибернация през коледните празници, така че постарайте се да я направите супер топла и уютна. Възглавнички, килимчета, фалшиви кожи и меки кашмирени одеяла са просто неустоими в снежния сезон.

За да получите Рустик излъчване, комбинирайте неутрални цветове с естествени материали. Започнете с голямо коледно дърво, а на камината закачете плетени чорапи за подаръци.

Поиграйте си с опаковането на подаръците с амбалажна хартия или картон, за да придобият рустик излъчване. Може да им добавите памучна или ленена панделка, канап, ръчно написани табелки или буквички.

Коледата в стил Рустик е повече от приказна, защото ви дава възможност да проявите креативност и грижа към любимите хора!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.