Този апартамент е със скромна площ под 40 кв.м. но е обзаведен с невероятни мебели и е пример за функционални и стилни интериорни решения.

Смели бетонни елементи, изграждат индустриалната атмосфера в интериора. Това е перфектен избор за мини апартамент, предимно защото отлично се противопоставя на скромните му размери.

Този мини дом е с много висок таван, което веднага го превръща в прекрасен лофт. Така, апартаментът изглежда двойно по-просторен, а ярките цветни акценти в червено и морско синьо добавят енергия и декоративни пластове в интериора.

Мини апартаментът, е разположен в слънчев Мадрид и е с площ от едва 36 кв.м. Високият му таван, позволява спалнята да се сгуши над кухнята. Едната от стените пък, е превърната в домашна библиотека със завидно функционален дизайн.

Тя сякаш пълзи елегантно по цялата стена на апартамента като я превръща в пленителен акцент.

Заради деневилацията и допълнителното ниво в пода, кухнята е с достатъчно висок таван и е обособена като отделен кът.

Едната и стена е заета от семпло кухненско обзавеждане в светло бежово, което е допълнено от белите фаянсови плочки, поставени за кухненски гръб.

 Тук ще открием и малък бар с два страхотни стола в червено. Той служи като бюро и/или мини трапезария в зависимост от необходимостта в мини „вкъщи“- то.

Всекидневната в този апартамент, се отваря директно към малък, кокетен балкон, което осигурява изобилие от естествена светлина и свежест.

Супер деликатни бели стълби, приличащи на кубчета LEGO ни отвеждат в спалнята на второто ниво.  А тя е в шеметно златно и топли дървесни оттенъци. Интериорът тук е изискан и създава усещане за неподправен лукс.

В интериора на този мини апартамент присъстват материали като мрамор, много огледала и дърво. Това позволява на целият апартамент да изглежда невероятно просторен и голям.

Банята е супер свеж елемент, защото е интегрирана в общата площ на всекидневната.

Дискретно отделена посредством стъкло с витраж и морско сини акцентни стени, тя е същинско бижу със собствен дух!

Мини домовете могат да изглеждат неустоимо приветливи и уютни с правилният дизайнерски подход и съвременни интериорни решения.

Източник:http://www.home-designing.com/two-tiny-apartments-stacked-with-stylish-features

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.