Бетон и супер модерно излъчване, преплетени с елементи, които са последен моден хит, дефинират тези пространства в индустриален стил. Тези апартаменти, наистина отразяват стилният и изтънчен градски начин на живот.

Интериорът им е суров и индустриален, но същевременно елегантен и фин. Тези индустриални декори няма да ви се сторят захабени, умишлено разкривайки следи от амортизация или износване на настилки и стени.

Диваните разположени във всекидневните са меки и изглеждат така, сякаш можеш да потънеш в тях и да се изгубиш. Отличен избор за балансиране на строгия индустриален стил.

Килимите и пътеките са изключително меки и нежни на допир.

Осветлението е приглушено и създава едно деликатно сияние, острата светлина отсъства за сметка на меки светлосенки. Така леката отчужденост на индустриалния декор е смекчена, и той придобива по-топло и приветливо излъчване.

Мебелите са изработени по поръчка и се съчетават брилянтно с модернистичните аксесоари и декоративни индустриални елементи.

Голите тухлени стени са класически индустриален елемент, така че те също присъстват в интериора. Тук, те се редуват с голи бетонни панели, но вместо да ни сковат от студенина, тези материали са вплетени в меки, интересни и много изискани интериорни схеми.

В тези апартаменти с отворен план, индустриалният стил има модерно лице, наситено с красиви текстури, създаващи усещане за дълбочина.

Контрастът в интериора е постигнат чрез съчетаването на лъскави дървени повърхности, полирани до блясък черни елементи и бляскави метални акценти.

Тук, ще откриете почти всички нюанси на сивото. Този цвят е невероятен съюзник в постигането на семпло и изискано излъчване и индустриална.

Спалните са абсолютно зашеметяващи!

С типичните за индустриалния стил елементи като, висящи столове-люлки; голи тухлени стени- дори такива, решени в смело черно; монохромен минималистичен арт; неонови надписи и какво ли още не.

Когато говорим за съхранение на вещи в апартамент издържан в индустриален стил, ултимативният избор са метални открити рафтове и етажерки. Освен че изглеждат супер дискретно и прилежно, успяват да разчупят пространството по интригуващ начин!

Баните в индустриален стил, винаги са на сякаш на едно друго ниво. Интериорът им успява да съчетае минимализъм и елегантност, но в същото време излъчването им винаги е балансирано, чрез някои закачлив елемент или шантав цветен акцент.

Източник:http://www.home-designing.com/grey-modern-industrial-apartment-interiors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.