В статията днес, ще ви разкрием забележителната красота и архитектура на луксозните индонезийски вили край плажа. Огромната им площ ви позволява направо да се изгубите в лукса и разкоша на райските местенца, където са разположени.

Забележителни океански гледки, палмови дървета, изобилие от естествени материали и поразителни открити дворове са повече от перфектно място за вашата почивка или романтично бягство! Лукс и екзотика са в правилният баланс, за да ви омагьосат достатъчно, че да се завърнете напълно релаксирани и отпочинали!

Индонезийците са добавили щипка моден дизайн и лукс, като са комбинирали автентично за острова излъчване със съвременни мебели и удобства. Всичко това е гарнирано с рустик елементи и аксесоари.

Дървото често е комбинирано с непринудени и свежи бели стени, ленени завеси, дребни дървени елементи, които придават екзотика на Тай вилата.

Първата индонезийска вила, която ще разгледаме е с подчертано средиземноморско излъчване. Архитектурата е модернистична, а външният двор, освен басейн, разполага с луксозна беседка. Мебелите са ниски и обещават удобство, а попадайки в откритата беседка имате най-невероятната океанска гледка.

Вилата е обградена от буйна тропическа растителност, преливаща в басейн от кристална вода-същински пристан за сетивата!

Във вътрешността и, средиземноморският интериорен стил е съчетан с индонезийски привкус.

Светъл цимент в комбинация с кремав мрамор, са комбинирани с тъмна дървесина, подчертаващи контраста в декора на вилата.

Следващата приказна индонезийка вила, е построена на склон. След проучване на района, дизайнерите са се спрели на червени дървесни тонове, които хармонират с растителността наоколо.

Цветовата палитра е в земни, топли цветове. Дори част от стените са в дървена ламперия, за да подчертаят натуралното усещане.

Мебелите са светли, със съвременен дизайн и от естествени материали. Най- масивните части от мебелировката на вилата са разположени до тъмни стени, като по този начин изглеждат по-леки и ефирни.

Вилата разполага с жив плет, който я предпазва от директната слънчева светлина в най-топлата част от деня.

Индонезия, предлага изобилие от екзотични плажове, шеметни гледки и луксозни вили! Насладете им се тук и планирайте своето лятно бягство, до някоя от тези великолепни индонезийски вили.

Източник:http://www.home-designing.com/three-indonesian-luxury-villas-by-the-sea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.