Обичаме тези момичешки стаи в рустик стил, защото те притежават романтична атмосфера и ни грабват с нея. Смесете различни текстури и цветове, за да създадете стая в кънтри стил и един романтичен, женствен и забавен интериор.

романтична-рустик спалня за момиче

Рустик декорът е идеален за тези, които обичат естествените материали, ръчно изработени предмети и изкуството. Общото между тези спретнати спални за момичета е също така в използваните земни, свежи цветове и качествени материали на спалното бельо и завесите. 

идея за момичешка спалня в рустик стил

Всички тези апартаменти излъчват една много спокойна и романтична атмосфера. А ръчно направените дърворезби подчертават уникалния характер на тази стая.

момичешка стая с флорални мотиви

Фокусът е  върху качеството на изработка и класическия стил. Използвайте елементи като розови цветя и зелени листа, за да добавите чар и женственост.

момичешка стая в рустик стил

Това изискано и грандиозно легло със сигурност ще преобрази вашата спалня – тя ще бъде ослепително красива и изпълнена с ретро елегантност. То е екстравагантно украсено с гирлянди от рози, което го прави уникално.

цветен интериор в стая за момичеНаистина прекрасно и женствено легло, което съчетава луксозен детайл, най-високо качество на изработка и единствена по рода си красота в едно!

нежна стая за момиче в рустик стил

Всички тези пространства за спане са както романтични и стилни, така и удобни за почвика. Рустик стилът създава усещането за уют, а светлите цветове успокояват очите и визуално правят пространствата по-обемни. Имате ли си вече любима комбинация?

Източник: http://decoholic.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.