Превърнете вашата баня в релаксиращо пространство като добавите дървен плот в интериора. Плотовете от естествено дърво са едновременно функционални и красиви. Състареното дърво е много ефектно, а освен това може да направи банята ви да изглежда като нова. Монтирането на състарено дърво в дома ви има множество ползи.

Първо, това дърво е доста устойчиво, за разлика от гранита и мрамора. Също така дървото създава изключителен контраст с останалите материали и предмети в банята, като мрамор, стъкло, плочки, и с това, че се създава по-топла атмосфера, а и се предлага с богата текстура. В резултат на атмосферните влияния, това дърво е вече преминало през процесите на свиване и разширяване – поради промените във влажността. Ето защо материалът е по-издръжлив, силен и стабилен и може да се използва дълги години във вашата баня.

Използването на дърво създава уникален характер в помещенията. Използването на автентични материали изглежда наистина очарователно. А ако и вие като нас сте почитатели на кънтри и рустик стилът в интериорът – то несъмнено ще се влюбите в тази идея!

Източник: http://decoholic.org

Снимки: Santiago Ciuffo/ Living & Pinterest.com

Открийте още идеи за рустик стил в банята.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.