Признаваме си, че сме големи почитатели на скандинавския стил в интериорния дизайн. И поради тази причина днес искаме да ви представим един вдъхновяващ интериор на модерен апартамент тъкмо в този стил. Апартаментът в скандинавски стил се намира във Виетнам, Sunrise City, North Towers.

апартамент в скандинавски стил 9

Основното в него са светлите, бели цветове, които са задължителна част от интериора на скандинавския дизайн. Тук бялото се използва главно за стените и пода, а може и за завесите или щорите. Бялото е универсален и класически цвят и ни позволява да го комбинираме с различни мебели и аксесоари. А бялата тухлена стена в дневната ни е фаворит.

апартамент в скандинавски стил 3

Линиите са изчистени, а декоративните акценти са прецизно подбрани. Дизайнерът е добавил и цветове като жълто и светло синьо. Морските акценти по стените ни карат да си мечтаем за лято, океан и плаж.

апартамент в скандинавски стил 4

Баните са средно големи, като акцентът и в двете е върху пода и веселите стикери на стената и картината.

апартамент в скандинавски стил1

Целият апартамент е много просторен, светъл, притежава небрежно очарование и излъчва позитивизъм. Посланието, което дизайнерът е искал да ни внуши и остави, използвайки такъв стил и акценти в интериорa, е може би да се радваме на живота такъв, какъвто е, да се обичаме и да раздаваме любовта си.

апартамент в скандинавски стил 11

Интериорен дизайн: Koj Design

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.