Представяме ви един от проектите на архитектурно ателие Archistik.

Този апартамент с артистичен интериор се намира в близост до зелените зони на квартал Княжево, в нов жилищен комплекс. За да осигурят повече простор, архитектите решават да преустроят жилището и да отворят антрето към дневната. Дизайнът е инспириран от полъха на рок музиката и свежестта на модерните цветни акценти. Набляга се на подчертана функционалност и чисти линии. Цветовата гама е една от любимите ни – земни тонове в кафяво, бежово и сиво, комбинирани с акценти в жълто и синьо. 

Функционално решение разделянето на дневната с дървена ажурна преграда, като по този начин са обособени две зони – полускрита кухненска зона и зона отдих и хранене. За уюта на апартамента допринася и малката камина на биоетанол, вградена в мебелите.

артистичен интериорартистичен интериор

Спалнята е решена в светла палитра с цветни акценти. Гардеробът с плъзгащи врати пести място, а и освен това е много елегантен. Дъбовият паркет и колоритната дървена табла на спалнята внасят топлина и приканват към отдих и почивка. Отново имаме акценти в синьо и жълто, които се комбинират отлично със сиво и бяло.

артистичен интериорартистичен интериор

Усетихте ли рок полъха в този апартамент артистичен и уютен интериор?

Екипът на студио Archistik удовлетворява исканията на собственика за функционалност и удобство, като проектира в детайл всяка корпусна мебел според желанието и нуждите му.

Интериорен дизайн – архитектурно ателие Archistik – арх. Мария Абаджиева, арх. Георги Ангелов, арх. Севастин Олеков

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.