Жилищата тип студио стават все по-популярни. Понякога такъв тип жилища са необходимост – поради ограничено пространство. Някои архитекти и дизайнери опитват и прилагат тази нова концепция от желанието да спести енергия и пространство, както и да помагат на хората, които искат да се опростят живота си. Отворените пространства понякога са по-евтини и имат по-ниски сметки за енергия – това са само някои от причините най-новите поколения да прибягват към избора на дом с по-малка площ. На тези 4 приказни апартаменти тип студио изобщо не им липсва стил.

Геометричните елементи са навсякъде. А акцентите в жълто винаги са ни любими.

Харесвате ли зоната за релакс, в която можете да пиете чай, да четете книга или просто да гледате замечтано през панорамния прозорец…

Този апартамент с една спалня използва пространството разумно и без компромиси, когато става въпрос за стил. А белият фон поддържа тази дневна светла и просторна. Oт пода до тавана геометрично пано от желязо подчертава височината на тавана.
Това студио в шаби шик стил използва еклектичен микс от мебели, зеленина, и различни изделия от текстил. Бюро отляво осигурява място, където да свършите малко работа или да се нахраните.

В това женствено студио откриваме доза романтика и непринуденост. Зеленината и достатъчно естествена светлина създават неповторим уют.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.