Тук са някои от абсолютнo най-добрите идеи за дизайн на мебели от палети, с които да декорирате и освежите дома. За тези творчески “направи си сам” проекти в употреба влизат дървени палети в различни размери. Някои от тези проекти са идеални за начинаещи, докато други се нуждаят от повече технически познания. Въпросът е да се забавляваме и творчеството да процъфтява. Палетите от дървен материал обикновено можете да намерите разположени в складовете на някой супермаркет или фирми за дистрибуция. Някои фирми ги рециклират, а други просто ги изхвърлят. Някои от проектите в тази колекция са изработени от регенерирано дърво, докато други са очевидно съвсем нови и никога не са били използвани в друго приложение.

Поръчката на мебели от дърво може да бъде скъпа, така че защо не опитате да използвате материали, които са лесно достъпни и да ги измайсторите със собствените си ръце. Набавете си необходимия брой и размер дървени палети и оставете на тези идеи да ви вдъхновят.

Само един единствен палет може да бъде окачен на стената в кухнята или върху леглото, за да добавите допълнително място за съхранение и стил. В случая нямате много работа за модифициране на оригиналния палет. Това е страхотен, ефективен и дори евтин вариант за съхранение на книги, бутилки и дрънкулки.

Тази малка дървена масичка е стилна и мобилна. Монтирани са колелца, така че може да я поставите където си поискате в градината. Освен това тя разполага и с пространство за съхранение.

Предстои ви редекориране на вашия домашен офис? Придайте му истински характер с тази идея от палет. За това работно бюро не е нужно да имате най-съвършените палети. Ако имате малко повече време след това можете да оцветите прясно дърво в желан цвят, което ще придаде повече индивидуалност.

Това дизайн на диван от палети е чудесен начин да се избегнат разходите за хола. Палетите от дърво могат да бъдат подредени на всякаква височина, но два реда е доста добро ниво. Можете да използвате малки дървени блокчета между всеки палет, за да добавите стабилност.

Източник

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.