Судио за интериорен дизайн PLASTERLINA предлага нещо доста по-различно, като превръщат своята визия в реалност. Това е един модерен и уютен дом за семейство – стилен, изискан и елегантен. Архитектите запазват всички елементи, необходими за комфортното настаняване на четиричленно семейство. Забележете майсторското използване на цветове и дизайнерски мебели.

Започваме нашата обиколка от хола. Пространството е топло и приветливо, с пъстър килим и топъл паркет, съживяващо монохромната цветова схема. Лежерно хвърлени възглавниците добавят домашен уют на иначе сложната и изтънчена стая. Сивите цветове изглеждат елегантни – забелязахте ли сивия акцент на стената? Стаята е оживена и удобна, обособен е приятен кът за четене. Лавиците, както и геометричната лампа добавят нотка на забавление, намеквайки детска радост, без да е обаче детинско и незряло.

Ето една страхотна детска стая за момчие. В нея има много индивидуалност, също така е осигурен освежаващ поглед навън към красиви градини. Стаята е добре организирана, с изчистени линии и пастелни цветове. Подреждането на фотографии на огледалото е креативно решение. Геометричните линии и контрастни цветове създават привлекателен вид на пространството.

Рамкирани картини разкриват индивидуалността на обитателката на стаята, Легло с балдахин е нещо, за което всяко момиче тайно желае. Чрез различните тапети се създава илюзията за отделни пространства за различни цели.

Леките светлини в тази изискана спалня не привличат твърде много внимание – това е умен ход за стая, в която вече има много различни елементи. Основната спалня се отклонява от веселите тонове на детските спални.Темата на дома е демонстрирана в това пространство.

Основната спалня е идеалното място за отмора. Стаята съдържа изобилие от светлина, благодарение на многобройните осветителни тела, които понякога правят за очарователни акценти точки. Основната банята е чудесно съчетание на игривост и цвят.

Мивките гарантират, че няма да има никакви битки рано сутрин баня между братя и сестри. А саркастична котка е заела цялата сцена, добавя необходимия хладен фактор. Осветителни тела  промишлен стил идеално пасват на тази модерна стая. Дървените елементи като рафтовете и шкафовете омекотяват яркостта на жълтите аспекти. В стаята майсторски са използвани огледала чрез добавяне на огледална стена. Стената удължава помещението и подобрява проектните характеристики на помещението.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.