Всички тийн умове имат нужда от работен кът. Както всички тинейджъри се гордеят с подредбата на своя собствен кът. Въпреки нагласата на възрастните, които често смятат, че детската стая трябва да насърчава младите изследователи и да развива тяхната креативност, тя често е различна от това. По скоро се превръща в място, което отразява най-голямата страст на детето в момента. Това е и причината, трудно да се намерят две еднакви детски стаи. Всички тийнове са с различни нужди и интереси, а стаята им е оформена в зависимост от тях. В тази статия сме отразили няколко тийн стаи, които се отличават с артистичност и креативност. Това е компилация от дизайнерски виждания и предложения.

Първото ни предложение е на дизайнер от Турция, който базира стаята на рустик вайба и създава очарователно работно кътче за млад артист.

Тук виждаме модерна младежка стая с деликатно присъствие на цвят и удобно съвременно работно пространство.

Работният кът, може да съдържа малка библиотека или рафтове за книги, компютър и удобно бюро.

Това пък е визия за бъдещ любител на киното, може би бъдещ продуцент или режисьор. Този кът съдържа семпло, изчистено бюро, удобен стол и много плакати по стените. Цвят и вдъхновение заобикалят обитателя на тази стая.

Следващото вдъхновение идва от Барселона и е дало на Mengot. Напомня на първата стая, която видяхме предимно заради рустик интериора- дървен под и стени в деликатно сиво. Отново подходяща за артистичен ум, може би бъдещ музикант.

Тази детска стая пък ни изненадва с хитър начин за оползотворяване на пространството. Леглото е долепено до бюрото, което обединява два къта в едно, оставяйки доста свободно пространство. Свежи цветове и много естествена светлина озаряват цялата стая.

Друг интересен ход е подбора на цвят. Ако изберете например керемидено червено, трябва да сте сигурни, че ще подпомага концентрацията на детето ви. Освен това е цвят, подходящ както за момче, така и за момиче.

Източник

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.