Всяка сутрин може да се превърне в магия с една чаша кафе, а още по-добре ако тя е уникална. Уникална в смисъла на произведение на изкуството или просто с умен дизайн. Ако сте почитател на кафето знаете, че чашите за кафе някак никога не са достатъчно. Дори старата захабена чаша не би ви спряла от набавянето на така необходимата доза кофеин, но винаги е далеч по-добре, да започнете деня си с нещо изящно.

Подготвили сме статия, в която ще ви запознаем с някои от най-добрите дизайнерски изпълнения за любителите на горчивата напитка. Толкова добри, че трудно бихте ги опазили дори от крадци!

Първото ни предложение е тази уникална чаша с подложка. Тук интригата е в това, че чашата сякаш се носи, левитира над подложката си!

Ако сте фенове на минимализма, то със сигурност сте почитатели на Нордик дизайна. Тези чаши са изработени от дърво и са толкова рустик като стил, че направо ви връщат назад във времето.

Друг ярък представител е керамичната чаша за кафе, но далеч не толкова обикновена. Тези чаши са изработени от мраморна керамика, те са винтидж и са изцяло направени на ръка. Какво по-хубаво от вниманието към детайла, когато говорим за стил.

Какво ще кажете за плетена чаша? Да, това е ръчно направена плетена чаша за кафе! Въпреки че светлинат аминава през фината и оплетка, чашата задържа течност съвсем успешно.

Имаме и скандинавско включване с тези малки и стилни чаши за еспресо, които имат хитра изолация, за да предпазят ръката ви от топлината на горещото кафе в тях.

Другата разновидност на чаши за кафе е цветна и отново пази ръцете ви. Внесете малко цвят в сутрините си с тези чашки със силиконов предпазител в различни нюанси. Приликата с формичка за мъфин е толкова приятна.

Меки цветове и супер изчистен дизайн с капаче, за да запазите напитката си топла и защитена- това са чашите Menu Thermo Cup.

Това са чаши във формата на рибки. Ръчно изработени и супер артистични!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.