Интериорът на този апартамент, дава напълно нова дефиниция на „градска джунгла“ като понятие. Човек и природа са в постоянна симбиоза, но и в своеобразен сблъсък. Интересно е, че тази игра, може да бъде отразена в интериора на един дом. Тук обаче дизайнерите успяват! Те комбинират органични и модерни материали, за да постигнат луксозното му и пленително излъчване.

Основният дизайнерски замисъл тук, е да се отделят двата етажа на апартамента и да се изолира горният, където се намират спалните. Долният етаж се състои от кухня и всекидневна в едно, както и зона за забавление. При такава подялба на пространството е лесно единият домакин да се изолира в зоната за почивка, докато другият посреща гости долу.

Липсата на директна естествена светлина, насърчава дизайнерите да се спрат на тъмни цветове и едноцветни решения. Те са в контраст, с вертикалните градини от тропчески растения и светли акценти под формата на каменните стени. Дървената облицовка на таваните прави помещенията по-уютни и им придава топлина.

 

Всекидневната е същинското отражение на „градска джунгла“. Двойка големи прозорци, разкриват гледка към града, а вътрешността на стаята е осеяна със зелени и дървесни елементи. Те са в комбинация с модерен монохроматичен интериор.

В домашния офис е разположено и малко чил- аут пространство- мек диван, декоративни възглавници в сиво и зелено. Идеално за хора, които работят от дома си или носят работа вкъщи редовно. Геометричната арт творба на стената е зад голямо стъкло, което отразява отсрещната тъмна стена. Ефектът е супер футуристичен!

Два килима красят пода. На пръв поглед са интригуващи, а също така координират интериора в едно цяло.

Друг интересен елемент е вътрешното стълбище. което е изработено от деликатни стоманени елементи. Дизайна го превръща от нещо със скромна изработка в произведение на изкуството. Сиво-зелената тема е продължена и тук с две табуретки в тези нюанси и стайни цветя с богата зелена листна маса.

Трапезарията е голяма и стилна, предназначена за големи вечери и много приятели наоколо. А тъмните щори, могат съвсем да ви изолират от града отдолу.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.