Тапет със смел патърн, може да създаде цяла нова вселена в дома ви! Предлагаме ви една неустоима колекция от смело декорирани пространства с тапет, който разказва истории и ви отвежда на чудни места!

Когато говорим за колекцията на Wonderwall Studio, трябва да знаете, че тя се състои от тапети с най-високо качество и дизайн.

Креативността на дизайнерите, карат тези десени да оживяват пред очите ви- тропически остров, планинска мъхеста пътека или екзотична дестинация и настроение, само решете!

Едно от най-прекрасните неща, е че тези луксозни тапети, могат да бъдат произведени с параметрите, които ви трябват до милиметър.

Можете и да играете с мащаба на образите- да зуумнете любимата част от изображението например, дори да промените палитрата от цветове в изобразеното. Това е истински забавно, нали?

Смелият тапет, е изключително подходящ, за дефиниране на малки пространства! Например, една стена акцент, решена с десен от ярки райски птици, кара стаята да изглежда много по-голяма.

Можете да се спрете и на пастелни тонове. Този абстрактен тапет, напомня емоционална експресия. Деликатните розови и люлякови нотки в него, хармонизират целия декор.

Трябва да отбележим, че някои от тапетите са ръчно рисувани, като това приказно цветно поле.

Сериозният декор в тази всекидневна е разчупен от романтичните нотки в ботаническият тапет.

Тапети с огромни цветя и ветрила, носят далечна азиатска нотка, а възможността за бутикова настройка на цветовете, ги превежда в тон с мебелите ви. Какво по-хубаво от това!

Подценените фоайета и чакални, печелят изключително много от артистичен тапет в декорацията.

Превърнете всекидневната в магична гора от приказките. Защо не? С помоща на елегантният и изтънчен дизайн на тези тапети вече е възможно!

Тъмните десени, носят мистериозност и дълбочина в декора на помещенията.

Впечатляващи комбинации от мебели с ярък завършек и тапет в неутралната гама!

Време е, да промените погледа си върху ярките тапети! Напарвете смела промяна в декора на дома, започнете от стените!

Източник:http://www.home-designing.com/decorating-with-bold-wallpapers-that-inspire

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.