Този модерен лофт, разполага с невероятно високи тавани от 4.5 метра. Съвременни мебели и детайли срещат класическата архитектура.

Интериорът на този дом създава усещане за простор и уют. Декорацията е базирана на срещата между модернизма и класиката и откриваме този своеобразен „танц“ във всяко ъгълче.

Полу-етажа е приютил спалнята и малък домашен офис. Гледката към града е прелестна и носи онова “urban” усещане, подходящо за офиса на типичния градски лофт.

Както обикновено, този тип жилище предполага разумно планиране на пространството. Тук модерната нотка, задава отворената, просторна кухня, която е разположена точно под полу-етажа.

Едно от най-готините решения тук, е леглото тип “Murphy”, или добре познатото сгъваемо легло. Така обитателите, разполагат с дискретна втора спалня, която може да свърши работа за окъснели гости!

Мебелите са със съвременен дизайн, модерният заоблен диван е в компанията на две практични масички за кафе. Практични и абсолютно прозрачни, те осигуряват така нужното място за списания и книги, като ги превръщат в част от декора на дома.

Стълбището, както и всички декорации по стените, внасят онова изискано ретро усещане в декора. Малките фрезки и елементи по стените, изкусният начин по който е украсена ламперията, дори подбора на настилки, ни напомня за изискано имение от стари времена.

Изкачваме стълбището и попадаме в голяма спалня с красив рустикален вайб. Цветовата схема е топла- шоколадови оттенъци, бордо, естествено дърво, създават усещане за дълбочина и разкош.

Тъмните цветове, избрани за стените и тавана, са хитър ход тук. Те винаги засилват усещането за сигурност и уют.

Модерен, снежнобял деск, осигурява така нужния контраст в помещението. За да отделите визуално спалнята от малкия дискретен офис, просто трябва да дръпнете нежна бяла завеса- колко минималистично и лесно!

Трябва да обърнем особено внимание на декорацията на стените. Стари класически картини в овални или правоъгълни рамки, разчупват декора в антрето и всекидневната.

Стълбището пък, ни разкрива колекция от разноцветни антични шах-мат дъски.

Ако мислите че това е всичко, почакайте да видите изрисуваният таван в банята- сякаш сте попаднали в катедрала! Наистина спира дъха!

Източник:http://www.home-designing.com/an-eclectic-interior-filled-with-modern-and-classic-collisions

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.