Знаете, че обичаме да ви поднасяме различен прочит на добре познати интериорни приказки! Днес, се спираме на така любимата ни бохемска нотка в декора на дома.

Да, интериорът в бохемски стил им своите задължителни символи и елементи, но Бохо атмосферата, може да се изгради по толковамного начини!

В статията, се спираме на пет различни и автентични пространства в бохемски стил. Това са, съвременни домове, които са като уютни пашкули, готови да ви приютят.

Влияния от средата на миналия век, срещат рустикални елементи и тектури, и наистина създават нов прочит на лежерния Бохо стил.

Бохемският декор, е допълнен адекватно от съвременни бутикови мебели и невероятната архитектура на тези домове.

Първият декор, който ще разгледаме, има силни трайбъл акценти и масивни тежки мебели. Дом, в който усещате гравитацията и солидността на декора.

Омекотяват го арковидните проходи и топлите цветове, а всеки ръб, намира своя отговор в кръгъл или объл елемент наблизо.

Всекидневната, е обогатена с неустоима стенна декорация- рустикален стенен часовник, сегментирана дървена маса и разбира се, стенно тъкано пано с ресни и пискюли.

Докато се движим през това Бохо пространство, минаваме покрай ефирният дизайн на спалния кът.

Въпреки, че погледа ни е прикован от боята с омбре ефект в ръждиво-червени отенъци, спалнята се откроява и със своя гръб, напомнящ древногръцки фрезки.

Вторият бохемски декор, печели много от френските си прозорци, гледащи към градината. В интериора, присъства свежа ботаническа нотка, която префектно кореспондира с бохемската концепция.

Отвореният му план, кара апартамента да изглежда много просторен. Дървесни нюанси, са допълнени с ментово зелено, ботанически принтове на фона на снежно бели стени.

Рустикалният стил в декора е подчертан от открити дървени греди и уникална стена акцент от камък в спалнята.

Обещаната бохемска аромантика, ще усетим най-силно е третият ни претендент. Неустоима автентична обстановка, напомняща за ферма атмосфера, бели стени, таван с открити дървени подпори и каскадно разположени цветя, висящи от тях.

Веки един от тези концептуални декори, носи своето очарование. Не пропускайте да разгледате галерията ни, за още Бохо вдъхновение и идеи!

Източник:http://www.home-designing.com/interiors-inspiration-with-five-beautiful-boho-variations

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.