Ще ви пленим във вихъра на неустоимото съчетание на сурово дърво, вълни от ратан, утойчиви материали и текстурирани повърхности. Този декор, е истинско пиршество за сетивата!

Драматичната рустикална естетика, среща лежерният бохемски вайб и пустинното очарование, напомнящо топлината на номадска приказка.

Модернистичната нотка тук е предимно в силуета на съвремените мебели и овалните аксесоари. 

Прелестните цветове, дефиниращи рустикалната гама, се преливат в декора. Меки бежови тонове, наситено-кафяви, шоколадови нюанси в комбинация с дървесни отенъци…истински призив за топлина и романтика!

Този дом, ни омагьосва до степен, в която не можем да разграничим екстериора от интериора! Богатата декорация със зелени растения вътре, създава почти горска атмосфера вътре.

Рустикалният декор в тези три интериора, е поразителен, защото успява да улови синергията между комфорт и минимализъм; семпли линии и луксозно усещане за текстури; съвременни технологии и земни, естествени материали. 

Някак обаче, всички тези полюсни опозиции, биват обединени от погледа на дизайнера в единен танц от цветове, форми и материи!

Мекотата във формите на мебелите , често е в контраст с декора в който са поставени. Комбинациите: бетон-кадифе; ратан-кожа; дърво-велур; метал-дърво, са неизменна част от тези декори.

Завесите и пердетата, придават романтична ефирност и са от леки, подвижни материи. Така, позволяват на бриза да ги носи с лекота, което прави атмосферата въздушна и лека.

Настилките са вдъхновяваща комбинация от камък, дърво и допира на меки тъкани килими.

Всеки от тези декори, носи свои собствен прочит на Рустик-Бохо комбинацията.

Проектът “The Rhythms of Nature”, е осъществен в Бордо, Франция и е подчинен на спокойните земни тонове и естествените текстури. 

Декорът е почти кънтри. Рустикалната идея тук, е прокарана посредством настилки и финиши на шкафове, открити дървени греди, които носят духа на автентична ферма.

Ако сте си мечтали за домашен офис с бохемска атмосфера и рустик дизайн- ето ви прелестна идея в лицето на този кабинет.

Последно, ще се разходим из един рустикален декор с мистична атмосфера. Наситени тъмнозелени нюанси, шоколадови нотки изобилие от сурово дърво, ще ви омагьосът тук!

Меланхоличен, но не по-малко уютен декор, в който разпознаваме Бохо комбинациите веднага. 

Това, обаче провокира любопитство, защото всяка комбинация е променена или поставена в различен контекст.

Тази декоративна комбинация, от бехрмски елементи, етно детайли и рустикална мебели и решения, е толкова координирана и някак естествена. Стиловете тук, си партнират и допълват по наистина пленителен начин.

Източник: http://www.home-designing.com/deeply-rustic-interiors-meet-boho-nomadic-melds

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.