Сивият декор, по начало създава модерна база за надграждане в интериора. Някои от нас обаче, търсят по-силни акценти у дома. Заложете на силната енергия и смелите акценти с нюанси на червеното! Червеният цвят символизира страст, любов, сила на духа и решителност. Ако това кореспондира с вашата личност, комбинацията може да окаже точно в целта за домашния интериор.

Има много начини да направите успешна цветова комбинация от сиви и червени тонове. От деликатните акценти, в лицето на няколко декоративни възглавници, до обособяването на цели безстрашни червени кътове в интериора. 

 В статията ни, ще откриете безспорно изпитани методи за постигане на готин модерен декор у дома. Ще видите начини за изграждане на цветови зони и обособяване на различни кътове в отворения план на дома.

Например, чисто сивият таван в първия апартамент, който ще разгледаме, е отлично платно за зониране с цвят. Тук зоната има специфична атмосфера, защото целият тъмносив правоъгълник, къта за забавление и релаксация, е решен с подсветка. Освен скритото деликатно осветление, тази зона е отделена визуално и чрез библиотеката в съседство в свеж бял цвят.

На фона на сивите стени, удобният голям диван направо блести в смелият си червен цвят! Модулната му конструкция и ниският профил създават усещане за лукс и функционалност.

Зад всекидневната откриваме изискана и стилна маса за хранене в компанията на тъмносиви столове за хранене в овална форма и с изчистен дизайн.

Кухнята е в облицовка от сиви панели, а всички шкафове са със скрит монтаж. Този сив фон кара червеният кухненски модул и чисто белият му гръб да се откроят по брилянтен начин в кухненската зона.

Спалнята има подчертано индустриално излъчване с една идея повече разкош. За него допринасят обемните сиви завеси и наситено зелените стайни растения. Леглото е качено на мек постамент, а нощните шкафчета са умело заменени от малки кръгли масички с тънки основи. Те са в тъмно червен цвят и продължават сиво-червената цветова тема. 
Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.