Когато си помислите за врати тип Соджи, паравани и дървета бонзай, мисълта, ще ви отведе по тайнствения и красив път на вдъхновения от Азия интериор! Комбинацията от източни декоративни влияния се съчетава прелестно с минималистичният модерен вайб. В тази статия, ще ви разкрием, колко спокойна, естествена и изчистена може да бъде тази атмосфера.

Изтокът е неразривно свързан с природата и естествените материали. Истината е, че в тази аранжировка те направо блестят! В един дълбоко повлиян от източната философия декор, зеленината и стайните растения играят ключова роля. Те са продължение на натуралната тема, която са стартирали изобилието на естествено дърво и камък в леката атмосфера дома.

В един толкова „въздушен интериор“ можем да очакваме мебелите да са повдигнати на деликатни крачета. Този похват е широко използван, когато желанието на дизайнерът е постоянен визуален контакт с пода. Това кара стаята да изглежда по-голяма и просторна.

Типологията на стила тук, налага да се спрете на бялото като основен цвят. Освен прелестно платно за всякакъв тип акценти, белият цвят борави отлично с перспектива и светлосенки, той оставя много на въображението ви. 

Вече споменахме централното място на естествената растителност в интериорът повлиян от Изтока. Разкошни, наситено зелени растения изпълват почти всяка стая. Освен непринуденост, те успяват да влят прекрасна доза енергия в помещенията.

Осветлението е решено по деликатен и интелигентен начин- насочени светлини, скрито осветление, осветени ниши…то присъства абсолютно балансирано като сила и място на осветеност.

Изтокът, е разпознаваем и в малките вътрешни градини. Блестящи бели камъчета, осигуряват отлични условия за вашата градина от дръвчета Бонзай и невероятната и Дзен енергия.

Отвореният план на апартамента, позволява да проследите координацията в цветните схеми и декоративните решения в цялата им красота.

Всеки кът в този дом е толкова близо до „източника“…наситен с дървени елементи, камък светлина. Почерпете вдъхновение от всяко пространство и усетете Дзен вайбът на Изтока в дома си!
Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.