Създаването на единна цветна тема в дома, създава усещания за комфорт, уют и единство. Този тип интериор, може да включва множество интригуващи акцентни цветове в най- разнообразни конфигурации и комбинации. 

Ще ви разходим из два интригуващи интериора, подчинени на единна и координирана цветова схема. „Солта и пипера“ на тези комбинации са красивите рустик детайли, дървени тавани и греди, арки и открити тухлени стени. 

Този уютен дом в Литва е буквално 84 кв.м. топлина и уют! Есенната гама от цветове в червено, кафяво и златисто, карат основната стая в него изглежда сгушена и приветлива, въпреки високия таван. 

Златисто кафяв модерен диван е опрян в открита тухлена стена и ситуиран под красива зидана арка. Ниска табуретка в същия нюанс на кафявото си открадва пространство, за да застане до двойка шикозни маси за кафе със златен обков. 

Масивните дървени греди на тавана, сякаш се врязват в снежно белите стени. Помещения с висок таван, могат да си позволят по-големи и обемни полилей. Този дом, не прави изключение и фееричният полилей, снижава оптически тавана.

Стенно огледало и декоративен златен кръг, отлично допълват всеки бляскав елемент в стаята.

Овалната форма на облегалката на столовете в трапезарията, прелестно подчертава кръглата форма на масата за хранене. В трапезарията виждаме етажиране на овални форми в сходни цветове с еднаква цветна температура. Този декоративен подход обособява къта за хранене, придавайки му дълбочина и закачливост.

Затисната между тавана от тъмно дърво и кафявите елементи в пода, средната част на помещението е оставена в бяло. Така, цялата стая успява да „диша“ и да остане просторна.

Кухнята е със съвременен дизайн и изцяло в тона на цветовите решения и форми в трапезарията.

Интересен елемент в интериора са арковидните прозорци, рамкирани от открита тухлена облицовка. Красивите завеси, прибрани към средната колона, създават почти театрално усещане.

Изненадващите акценти и елементи не спират до тук! Разгледайте галерията ни!

източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.