Ако сте от късметлиите, които имат свой собствен заден двор, тази публикация ви открива навреме! Ще ви разкрием, едни от най-вдъхновяващите декорации за градината, така че да прекарате незабравимо лято в нея.

Всеки собственик на къща с прилежащ двор, ще се съгласи, че градината трябва да изглежда спретната и китна. Тя е нещо като продължение на интериора на дома и е нуждае от грижа, не по-малко от него.

Има няколко фактора, които трябва да имате предвид ако реорганизирате градината. Винаги имайте предвид размерите и площта, която ще декорирате и залесите. Добре е, да планирате на лист, преди да засеете цветята и храстите.

Не пренебрегвайте предназначението на терена. Ако имате малки деца, е добра идея да предвидите свободна площ за тичане и игри.

Градината се нуждае от грижи целогодишно, така че трябва ад съобразите растителността с времето, което можете да и отделите.

Една от съвременните тенденции, са перголите. Те са семпли дървени навеси, които ви осигуряват сянка. Те обаче, са перфектният „гръбнак“ за всякакви увивни лози и растения. Сутрешно кафе сред аромат и прохлада!

Една от най-готините нови тенденции за градината тази година са ямите за огън! Ако можете да се сдобиете с такава, ще се превърне в любимото място на всички!

Градината има нужда от беседка или дек, където да поставите столове, пейки и прочие. Можете да си построите дървена платформа, с което ще си спестите доста средства.

Една от последните тенденции, е да се издига дървена платформа около дърво с богата корона. Така ще имате най-добрият чадър от слънцето и доста свежест в лятната жега.

Ако искате градината ви да притежава нещо различно, ви е нужен „водопад“ от цветя. Получава се добре с помощта на голям глинен съд- дела или гърне, в което да засадите цветята.

Последният и съвет е, не се отказвайте от люлка ако градината го позволява! Тя, носи щастие на всички!

Източник: https://www.decoist.com/backyard-landscaping-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.