Оранжевото не е просто цвят, то е смела заявка! Този цвят има толкова голям позитивен заряд и толкова много топлина, той просто преобразява помещенията нееднозначно и категорично.

Днес ще ви предложим една богата колекция от кухни в оранжево.

Надяваме се да ви вдъхновим за едно цитрусово преобразяване на кухненския декор.

Предложенията ни, се разпростират от романтичен ретро-шик, до ултра модерни. Всяко от тях, ще ви разкрие как да въведете оранцевия цвят в кухнята по най-добрият начин.

Яркостта и живият характер на цвета, го правят предпочитан за зониране с цвят. Тази техника, е начин да обособите даден кът у дома само с помощта на цветове.

Оранжевият цвят е прекрасен начин да отделите визуално кухнята в апартаменти тип студио.

Вариантите за употребата му в кухнята са много. Може да преобразите гърбът на кухнята с оранжеви плочки например.

Преоблицовайте кухненските шкафове в оранжево! Лесен и бърз начин да създадете интересна фокална точка в кухненския декор.

Таванът на кухнята, също може да изгрее в топло оранжево и да направи атмосферата много по-топла и уютна.

Ако не искате да „превъртате играта“ с оранжевото или просто ви се струва прекалено ярко и натрапчиво, играйте с оранжеви акценти.

Кухненският остров е малък, но за сметка на това централен компонент от всяка кухня. Изберете оранжев плот за него. Така ще имате така желаният арък акцент, без да излизате от зоната си на комфорт.

Ако пък искате тотална промяна в кухненския декор, боядисайте стена в оранжево. Стената акцент е прекрасен елемент в интериора. Тя може да ви послужи за зониране, за пано, където да организирате снимки или друг артуърк.

Всички почитатели на бохемските нотки в интериора, ще се съгласят, че оранжевото внася онзи любим слънчев компонент в декора. Стената в оранжево, е идеалното място да разположите открити рафтове в кухнята.

Оранжевия цвят отлично омекотява индустриалния декор. Ако имате открита бетонна или тухлена стена, може да я балансирате с оранжеви шкафове или рафтове.

Разгледайте галерията ни за повече идеи и вдъхновение в слънчево оранжево!

Източник:https://www.home-designing.com/orange-kitchen-design-ideas-tips-accessories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.