Спуснете се с нас в това изключително приключение, вдъхновено от характерните черти за всеки зодиакален знак. Как изглежда перфектната спалня за Везните или Стрелците…ще научите всичко това в статията ни! Звездното ни приключение в декорацията на всяка уникална спалня, започва с огнената страст на Овена , минава през спокойните дълбини на Рибите и лукса характерен за Лъва.

Концептуалният характер на тези спални, е празник за сетивата и индивидуализма.

Представителите на зодия Лъв, обичат разкоша. Темата в спалнята им трябва да отразява царствената им особа. Мислете за златни нюанси, плюш и кадифе, пищни релефни тавани, кожи и разбира се- огледала.

Спалнята на рибите, почива на съвсем различен сюжет. Спокойни, задълбочени и вглъбени, предстваителите на този знак, носят загадъчност в себе си. Спалнята в която биха се чувствали добре, е с мистичен декор и носи специфична романтика със себе си.

Скорпионът пък, би се потопил в луксозна, съвременна обстановка. Декорът трябва да е строг, но много съблазнителен. Червеният цвят отразява тяхната сладострастна страна и обещава приключения.

Земният Телец обича удобството и уюта. Спалнята му напомня планинска хижа- топла и много комфортна.

Спалнята тип омагьосана гора, би релаксирала предприемчивият Козирог. Тъмнозелени цветове, изобилие от орнаменти и пищно кадифе, са нейните отличителни елементи.

Бохо рай за Близнаците! Замечтаните близнаци, биха се скрили сред блещукащи светлинки, листата на стайни растения и обемни топли завивки.

Спалнята на Девата е спретната, но изпълнена с романтика и спомени. Снимки в рамки, дребни сувенири от различни приключения са в основата на комфорта за този зодиакален знак.

Вечно променящия се водолей има нужда да се усеща свободен. Това е и причината, неговата спалня да е в един максимум два цвята, минимализъм в обзавеждането и усещане за повече простор.

Фенери, мандали, воали, всякакви възглавнички и тонове символика, откриваме в спалнята на представителите на магичната зодия Рак. Той се чувства добре сред своите кристали и капани за сънища.

Везните също обичат лукса. Те обаче, са една идея по-обрани и стилни от лъвовете например. Като поддръжници на баланса, но обичащи промените, те се чувстват добре, там където нищо не е в повече. Декорът на спалнята за везните е богат, но много елегантен. Те не обичат да прекаляват с нищо.

Властният, огнен Овен се чувства добре в същински космически кораб. Овните са лидери, те обичат да са първи и не рядко се налагт за да го постигнат. Спалнята им е нестандартна, декорът излъчва сила и смелост. Всичко вътре, слага акцент върху щурото им въображение.

Стрелците са бохеми по душа, именно за това се чувстват толкова добре в комбинацията от бохемски и рустик стил. Тук ще видите плакати, стенни пана и всичко, което подканва към сладки приказки и смях. Те са леки по характер, общителни и харизматични- спалнята им, е стая от която няма да искате да си тръгнете.

Източник: https://www.home-designing.com/a-cosmic-retreat-designing-zodiac-inspired-bedrooms-for-every-star-sign

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.