прегръдка от японска елегантност и котешка топлина.

Днес, ще се разходим из един минималистичен, дзен интериор. Тук, спокойствието и играта съществуват в абсолютна хармония. Ще ви покажем красотата на съжителството с котки и как да направите дома си „cat-friendly”.

В този декор, виждаме съчетаване между изчистените линии и минимализма, типични за Сканди подхода в декорирането, съчетани с красивата японска естетика.

Японският стил почита природата и природните стихии. Естествените материали и органичната им топлина, правят атмосферата наистина уникална.

Откритите рафтове от естествено дърво, са перфектната наблюдателница за всяка котка, така че тук, те са в изобилие.

В декора на този дом, всъщност, няма нищо претенциозно или луксозно. Естетиката на мястото, залага на светлината, неутралните цветове и натурални, природни форми.

Функцията на мебелите тук, е много по-важна от всяка помпозност.

Романтика в декора добавят арковидните рамки и ниши, заоблената форма на дивана, които контрастират по прекрасен начин със строгият Сканди вайб.

В стила на азиатската култура е нищо да не се пилее или губи напразно- тук, имаме изобилие от скрити пространства за съхранение на вещи. Отделения под дивана в трапезарият, шкафове със скрит монтаж и прочие.

Този дом е проектиран за добър живот, добър живот с котки. Всяко кътче, е проектирано така че да запали или удовлетвори любопитството на пухкавите обитатели.

Апартаментът е с отворен план, тип съвременно студио и повечето помещения са преходни. Това както добре знаем, работи прекрасно в малки пространства-изобилие от естествена светлина, премахването на визуални прегради, деликатно обособяване на зони с цвят и текстура.

Белият цвят и светлото дърво доминират в декора, като ви създават по скоро усещане за Спа уикенд, отколкото за стандартен семеен дом.

Спалнята и банята са отделени посредством стени, за да осигурят така нужното уединение.

В този дом има толкова ефирност, въздушност и лекота! Този декор е доказателство за това как добрите идеи и стилови съчетания, могат да преобразят един дом дори с по-скромен бюджет.

Разгледайте галерията ни за още идеи и вдъхновение!

Източник: https://www.home-designing.com/zen-and-whiskers-embracing-japandi-elegance-in-a-cat-friendly-abode

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.