Стъклените вази са незаменим, дори задължителен аксесоар у дома. Цветята са евтин и лесен начин да събудите и освежите всяко помещение, именно това е причината да се сдобиете с поне една стъклена ваза. Независимо къде ще я сложите, антрето, банята, спалнята или всекидневната, всяка стая би спечелила от една красива аранжировка цветя.

Нашата колекция от вази е богата, така че има за всеки по нещо!

Може да се спрете на нещо изключително семпло като тези вази, изработени от рециклиран материал. Вазата- балон, идва от Испания и можем да си я представим преливаща от богатите цветове на букет рози например!

А защо не нещо по-нестандартно? Тези красиви и сюрреалистични вази, са с основа от естествено дърво, а самите те, напомнят на големи водни капки. Подобно излъчване притежават и цветните вази във формата на големи електрически крушки!

Тюркоазеният цвят е страхотен избор за ваза! Тази двойка тюркоазени вази, може да използвате за декорация с и без цветя. Изглеждат толкова красиви и феерични, могат да се използват и за празнична декорация.

Комбинацията от нощна лампа и ваза, може би звучи необичайно, но съществува и всъщност, е прекрасна! Освен свежия си вид, тя притежава смарт функции. Можете да програмирате кога да се включва и изключва осветлението в основата. Дискретна и оригинална, тази ваза със сигурност надминава очакванията ни!

Може би ще ви допадне нещо цветно?

Минималистичните вази с медна стойка, изглеждат като комбинация от наука, природа и нестандартен дизайнерски поглед. Крайният резултат е просто зашеметяващ! Деликатни и нежни, те са подходящи за малки апартаменти и пространства.

Ако пък предпочитате кактуси, които не изискват толкова много грижи, тези вази с бетонна основа са перфектни за целта!

Действайте със замах и изберете голяма ваза със стойка! Тази стилна стъклена ваза, деликатно стъпила на минималистична златна основа, няма да остане незабелязана в стаята.

Вазите във форма на малки прозрачни топки, могат да образуват цяла цветна инсталация! Подредете ги в редица или кръг, напълнете ги с любимите си цветя и ще получите същинска арт инсталация у дома!

Източник: http://www.home-designing.com/buy-glass-vases-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.