Дали ще са малък пристан за почивка, акцент в стаята или просто допълнително място за сядане, двойните дивани са прелестен избор! В тази статия ще ви покажем, колко много лица има съвременният диван за двама!

Сигурно сте виждали мултифункционални двойни дивани, които се превръщат в легла и имат място за съхранение на завивки. Ще ви покажем и такива, но по-интересното е, че ще можете да разгледате различни дивани с разнообразна текстура, форма и цвят. Разгледайте ги, защото всеки заслужава да си почива със стил!

Диванът във формата на женски устни, е създаден през седемдесетте години на миналия век. Създателят му, е вдъхновен от творба на Салвадор Дали. По-късно го кръщават Мерлин и го посвещават на филмовата икона Мерлин Монро. Ако това не ви е убедило да го притежавате, може би фактът, че ще разчупи излъчването на всяко помещение, ще го направи!

Ако искате нещо по-съвременно, този двоен диван в сиво е може би вашият избор!

Може да се спрете на стилизирана версия без подлакътници и възглавници. Този двоен диван например, е подходящ за малки жилища с ограничена площ.

Луксозният двоен диван в боргундско червено, напомня реквизит от стар средновековен замък. Абсолютно разкошен, а кадифеният допир на дамаската го изстрелва към елитарното излъчване!

За „свежарките“ сред вас, сме избрали нещо модерно, функционално и забавно! Разбира се в цвят- горчица, но можете да го намерите и в морско синьо, бежово, тъмносиво и зелено.

Коженият двоен диван е абсолютна класика. Мебелите тапицирани с кожа асоциираме с показност, класова принадлежност и стил. Те са по-строги като излъчване, което ги прави прекрасен избор за акцент в помещението.

Този двоен диван е сгъваем, но в напълно нов смисъл! Разпъвате го като одеяло на пода, което го прави отличен избор за семейства с прохождащи малчугани! Край на падането от дивана!

Двойният диван от IKEA, ще ви стресне с вида си, но всъщност е мебел изпреварила времето си! Можете да размествате всичко в него, облегалките, подлакътниците  дори помощния плот. Едва ли сте виждали толкова функционална мебел!

А що се отнася до допълнително легло, нашите предложения за двойни дивани имат и тази опция!

Двойният диван, е креативна и и функционална мебел! Открийте колко ви е липсвал у дома!

Източник:http://www.home-designing.com/buy-loveseats-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.