Релаксиращ и спокоен почти пустинен интериор, богат на естествени материи и материали. Почти омагьосващ и толкова номадски вайб ви посреща в този дом! Всъщност, колкото и непринуден да изглежда интериора на това студио, той е доста модерен и стилен.

Силният рустик вайб е постигнат внимателно и по всички правила на стила. Пустинното, номадско усещане е доставено, чрез неутрални цветове- сиво, дървесни тонове, бежово и хитро инсталирано скрито осветление.

В този рустик дом, ни посрещат бетонни стени и тавани, перфектен дървен под. Дървото е в сиво-пепеляви оттенъци, а за да се запечата цялостното рустик излъчване на всекидневната, мебелите и аксесоарите са избрани в много близки неутрални нюанси.

Семплият диван, е разположен върху тъкан килим в кремаво-сив цвят. На стената е закачено плетено пано, което внася уют и деликатност, но подчертава още по-силно рустик излъчването на стаята.

В съседство се намира трапезарията, която е забележителна! Два големи плетени лампиона украсяват дървената маса и столове. Лмпионите са ратанови, а мебелите с в почти пясъчен цвят.

Кухнята е в загадъчно, съблазнително черно. Отличен контраст, които и помага да се обособи и открои като отделна зона. Един сегмент от кухнята е посветен на съхранението на вино.

Тежки ленени завеси висят от двете страни на прозореца на спалнята. Леглото е снабдено с огромна табла, която се разпростира от двете му страни и приобщава будоара към цялото.

Завивките и възглавниците изглеждат неустоимо меки и пухкави, а за още топлина и комфорт отгоре им е метнато красиво плетено одеяло с цвят на шоколад!  Доста примамливо нали?

Спалнята е направо наградена с гардероб тип килер! Страхотна система от висящи закачалки и рафтове, приютява дрехите на собствениците.

Банята е доста модерна и има съвременно излъчване. В нея темата от неутрални цветове продължава, но тук нещата са малко по-остри и строги като излъчване. Красиви огледала, тъмни шкафове, красиви пера върху съвременна тоалетка и много светлина!

Домашният офис е минималистичен и дискретен. Плетен ратанов стол, съвременно бюро от дърво и прелестните груби керамични саксии от които изскачат високи месести кактуси!

Пустинен, минималистичен, семпъл- това е ядрото на рустик вайба!

Източник: http://www.home-designing.com/2-rustic-interiors-with-a-cool-nomadic-style

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.