Независимо дали комбинациите от цветове ви впечатляват или не, зелено и розово , просто изглеждат страхотно заедно. Тази цветна комбинация, се налага широко в съвременния интериорен дизайн. Маслинено зелено и бонбонено розово са страхотно съчетание в интериора, което е едновременно хармонично и все пак, съдържа елемент на изненада. Крайният резултат е оригинален и стилен.

В тази статия, ще ви разкрием, няколко популярни комбинации и ще ви дадем прелестни идеи за дома. Ще се разходим, из няколко апартамента с вълнуващ интериор в зелено и розово. Надяваме се да ви вдъхновят, за да създадете свой собствен пролетен рай у дома!

Този смел флорален тапет, задава тропическа тема в първия интериор, който ще разгледаме. Пъстрият мотив на тапета, моментално създава дълбочина и закачлива нотка в сивата кухненска инсталация. Като всеки апартамент с отворен план, този също разполага с кухненски остров. Той служи и за бар-плот, а футуристичните дизайнерски щъркели са просто невероятен акцент в кухненския кът.

Едната кухненска стена е заета от дискретни шкафове и е изцяло в бебешко розово.

Всекидневната е обособена, от два шикозни и стилни дивана в розово и сиво, разположени един срещу друг.  

Вторият дом, в който ще надникнем е обгърнат от наситени розови и зелени цветове.

Всекидневната е изцяло в зелено, дори таванът и завесите са в зелено. Интериорът рязко се сменя, когато дръпнете плъзгащата врата. Попадате в розово пространство!

Малък и кокетен розов работен кът е скрит в розовата стена срещуположно на всекидневната. Рафтовете на стената също са в розово и така, те изглеждат спретнато и същевременно дискретно.

 Третият интериор е организиран на площ от 120 кв.м.

Антрето е в меките тонове на  бебешкото розово, а до вратата е разположена малка табуретка от розов плюш. Вратите в този дом, са почти незабележими, защото са решени в цвета на прилежащите им стени.

От антрето имаме видимост към просторната всекидневна. В този интериор, стаите преливат една в друга. Всекидневната, е с изчистен дизайн. Голям диван в тъмнозелено, е разположен в средата и си партнира с розов фотьойл със съвременен дизайн.

Стените са в два цвята, бледорозов и графитно-сив. Те успяват перфектно да балансират помещенията и да създадат акценти където е нужно.

Надяваме се да сме ви дали смелост да опитате комбинацията от зелено и розово у дома!

Източник:http://www.home-designing.com/interior-design-using-pink-and-green-3-examples-to-help-you-pull-it-off

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.