Внасянето на растителност у дома, под формата на саксии или цветарници, променя мигновено атмосферата на помещението. Не само, защото зеленината по начало освежава средата, но и защото драстично ще подобри качеството ви на живот. По-чистият въздух е само едно от предимствата на стайните цветя.

От чисто дизайнерска гледна точка, те могат да са страхотен акцент в стаята, особено ако са снабдени с правилната саксия!

В тази колекция ще откриете саксии и цветарници, покриващи диапазон от сладки до елегантни. Някъде там се намира перфектната саксия за вашия интериор, разгледайте ги!

Не знаем дали това ще ви изненада, но бетонните саксии са широко застъпени в съвременния дизайн.  Материалът, е лесен за обработка и моделиране, което го прави идеален за всякакви макети и форми. Сукулентите изглеждат страхотно в бетонни скасии, убедете се сами!

Сред тях, има и такива с по-силен индустриален вайб! Като тези макети на къщи например.

Супер свежа и добра идея е, да се опитате да си отглеждате подправки и билки в кухнята. Повечето от нас обаче, не разполагат с градина или голяма веранда. Точно за това, има саксии и мини парници, който правят мисията не само възможна, а повече от успешна!

Може би сте любител на висящите инсталации от цветя? А какво ще кажете за висяща градина, но обърната наобратно? Да, тези саксии са точно такива! Снабдени са със smart система за напояване, която не им позволява да протекат.

Стигнахме до забавните предложения! Ако се нуждаете от закачлива нотка в интериора, веселите саксии могат да я осигурят! Те са във всякакви форми – на животни, части LEGO, роботчета или малки човечета, дори зъбки. Винаги са забавни!

А защо не нещо разноцветно?

Разбира се, може би не сте фен на обикалянето и купуването на разнородни саксии и предпочитате нещо стилно и елегантно като цветарник. Имаме страхотни предложения за цветарници както за билки, така и за декоративни цветя.

Дори и да не сте открили вашият цветарник или саксия тук, не се лишавайте от красивата и полезна компания на стайните цветя у дома!

Източник:http://www.home-designing.com/2015/10/50-unique-pots-planters-you-can-buy-right-now

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.