Предлагаме ви свеж и изтънчен поглед  вплетен в декора на тези два малки апартамента. Червени и кестеняви тонове изпълват апартамент номер едно, което веднага разведрява и стопля атмосферата му.

Апартамент номер две е обгърнат в ярко синя прегръдка. В нея проблясват експлозии слънчево жълто.

И в двата апартамента, мебелите са с изтънчен дизайн. Ще можете да надникнете и в тайните на техниките за креативно зониране на площ.

Не пропускайте да спрете поглед върху спалните и баните зад модерни стъклени стени!

Кестенявите оттенъци са вплетени в декора на всекидневната на първия апартамент. Присъствието им се усеща, но топлината и живеца, които притежава цвета, правят присъствието му дискретно.

Сиви и дървесни тонове балансират цветната температура на помещението.

Кухненският остров изпълнява и ролята на компактна трапезария. Понеже е решен в топло кестеняво, разполага и с много зеленина, която го съживява и откроява. Разположена над него, виси метална конструкция, на която виждаме още домашни растения в тучно зелено.

Спалнята е зад стилни стъклени врати. Апартаментът е с площ  55 кв.м. и прозрачните врати са перфектното решение за малкото пространство.

Атмосферата в апартамент номер две е пълна с енергия! Ярко синьо с искрящи жълти акценти ни посрещат във всекидневната. Тази цветна експлозия е балансирана отлично, от дървесни и сиви аксесоари и детайли.  Зад големия син диван е разположен вграден гардероб в графитен сив цвят.

Тъмната стена разполага с невероятен акцент- дизайнерски ниши от сурово дърво.

Всекидневната прелива в трапезарията, а конзолата с телевизора, е мобилна и може да бъде завъртяна към едната или другата зона.

Зад прелестна стъклена стена откриваме спалнята, а отвореният план на цялото помещение създава усещането за голям и просторен дом.

Но този апартамент разполага и със стъклена стена на банята. Стените са в сиво, а медните акценти добавят една идея по-луксозно излъчване на цялата баня.

Източник:http://www.home-designing.com/fresh-and-fabulous-homes-under-60-square-meters

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.