Празникът на влюбените наближава и всеки романтик вече замисля всякакви изненади, за да очарова и впечатли половинката си.  Ок, ентусиазирани влюбени, имаме много свежи идеи за да направим мисия „ Св. Валентин“ абсолютен успех!

Вече се досещате, че някои от идеите ще трябва да изработите сами. Не се цупете, защото вложеният труд, време и творчество със сигурност ще бъдат далеч по-високо оценени от каквато и да било готова покупка.

Ще ви разходим, из традиционните за празника символи- сърца, рози, ангелчета и прочие. В тази компилация от идеи обаче, ще откриете и някои супер свежи, нестандартни декорации за празника на влюбените.

Не пропускайте предложенията ни! Дори само защото е забавно да разглеждаш празнична украса, която е толкова тематична като тази за „Св. Валентин“.

Една от най- лесните декорации са сърцата, разбира се! Вземете конец за бродиране в любимия цвят на половинката си и се развихрете с  бродерията на сърца върху различни обекти. Ще се изненадате, колко материали стават за основа на бродерия.

Може просто да се спрете на плат с десен на сърца, за декоративната възглавничка на дивана или за самоделен поп- арт колаж. Трябва ви интересен десен и рамка за картини, за да произведете личен шедьовър за половинката си! Какво по-интимно от това!

Разнородни и разноцветни дървени летви пък, могат да ви превърнат в същински дърводелец- Купидон! Използвайте шаблон и сковете дървено сърце за стена в нежния и романтичен стил Шаби Шик!

Възползвайте се от магичната сила на пискюлите! Правят се лесно и ако сте се сетили да подберете деликатен копринен конец или прежда, ще създадете изключителна гирлянда, която може да окачите над камината, таблата на спалнята или защо не празничната маса за романтичната вечеря.

Друга шеметна декорация за стена е сърцето от цветя! Толкова лесна за направа, а толкова ефектна и свежа! Изберете любимите си цветя- направете букет от тях при цветаря, купете  тясно хартиено тиксо (има всякакви десени и разцветки от него) и…действайте! Резултатът е гарантиран!

Разгледайте и останалите ни предложения, обещаваме ви, че ще успеете да очаровате и изненадате супер приятно половинката си за празника на влюбените!

Източник:https://www.homedit.com/diy-valentines-day-decor-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.