Част II

Обещахме ви поредица публикации, в които да ви помогнем да решите интериорните проблеми на микро студиото със стил!

Второто микро студио, което ще посетим, е с доста артистичен интериор с една идея класически акценти.

Първото, което ни прави впечатление в този микро дом е удобната стенна лампа с подвижно рамо, която наднича иззад имитация на римска колона.  Тя е разположена над дискретно скритата спалня, стъпила на няколко нива над общата площ.

Това микро студио, блести с неокласически елементи. Гипсов бюст осигурява интрига в спалнята, както и допълнително пространство за оставяне на вещи. От другата и страна, откриваме функционален дрешник с двустранен достъп.

Подът в студиото е от саморазливна настилка в топъл дървесен цвят, което е отлично пано за сиво-белият интериор.

В това мини студио, ще откриете работен кът- малък, но супер изчистен и функционален! Съвременният дизайн на офис стола му придава супер шикозно излъчване.

Мини офисът е разположен до малката кухнята.

Ето го и третият ни кандидат в поредицата от микро студия! Площта му, е едва 38 кв.м. а обстановката е изключително изискана!

Спалнята е отделена от общата площ на студиото, посредством стъклени стени. Вече споменахме колко са практични те в малки пространства! А ако искате усамотение, дръпнете плътната завеса от вътрешната им страна.

Стъклената спалня, осигурява поглед през големите френски прозорци на мини студиото, а гледката е прелестна! Непосредствено до спалнята е разположен комфортен мек диван, който дефинира всекидневната.

В това микро студио, може да се насладите на неутралната палитра, представена в снежно бяло, дървесно и нюанси на сивото.

Срещуположната стена е дом на кухнята, която изненадващо притежава и кухненски остров! Защо изненадващо ли, ами все пак разглеждаме микро апартаменти!

Гърбът на кухнята е решен с бели „метро“ плочки, а всички плотове са от бял мрамор!

Банята в това мини студио е мега шик! Естествено дърво, блестяща бяла санитария и мраморно сива облицовка на пода и стените ви гарантират специално изживяване!

Източник:http://www.home-designing.com/creating-style-in-super-tight-studio-apartments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.