Част I

Живота на тясно, или в случая в микро студио, често ни предизвиква с неочаквани препятствия. Но предизвикателствата са това, което ни прави далеч по-креативни.

В поредицата публикации, ще ви покажем как да се справите по най-добрият начин с обзавеждането на мини студиото. Тези мини студия са истински източник на функционални интериорни решения. Съвременните материали и текстури, предлагат широк спектър на употреба в повечето случай.

Трудно е да демонстрираш стил в толкова малки апартаменти, но не е невъзможно! С нашите интериорни идеи, ще накарате всеки гост да ви завиди.

Първото студио на което ще се спрем , се намира в Сент Петербург, Русия и е с площ от едва 23 кв.м. Мини студиото е по скоро комфортен лофт и е издържан в топли керемидени нюанси, кобалтово синьо и бледо лимонови акценти.

Мебелите са изработени по поръчка, което е очаквано за нестандартната квадратура на мини студиото. Те успяват да оползотворят всеки кът от малкия лофт и да го превърнат в полезно пространство.

Например под прозореца и малкият диван са инсталирани функционални шкафове, които осигуряват допълнително място за складиране на вещи по деликатен и елегантен начин.

Не липсват причудливи дизайнерски лампиони и съвременен арт уърк под формата на плакати и закачливи принтове.

Насред студиото е разположена мини кухнята. Тя е дефинирана от тройка жълти шкафове, отворени рафтове и класически бели кухненски плочки. Кухнята е обособена от цял стъклен куб, стъклен таван и страници, позволяват на естествената светлина да преминава безпрепятствено и да озарява малкото студио.

Котешка стълба, ще ви отведе на частичния втори етаж в студиото. Там откриваме спалнята и гардероб с отворен дизайн.

Точно под спалнята се намира мини антре, което предлага допълнително място за складиране на вещи. В тъмносинята ниша за сядане, може спокойно да завържете връзките на обувките си.

Срещу антрето, зад огледална стена, откриваме банята. Дискретността е ключов елемент в обзавеждането на микро студио. Така, позволяваме на малкият дом да добие простор и изисканост.

Източник:http://www.home-designing.com/creating-style-in-super-tight-studio-apartments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.