Розовото е считано за интимен цвят, такъв който изразява любовта към себе си и личният мир. Това го прави отличен избор на цвят за банята, пространството в което сме сами и се учим да се обичаме такива каквито сме!

Когато говорим за розово, голяма част от вас си представят приглушени пастелни тонове. Нашите розови предложения варират от смели и ярки до бонбонени и нежни.

Ако все пак не обичате ярките натрапчиви цветове, се спрете на бонбонено розово. Нежни нюанси на ягодов сладолед се съчетават прелестно с бяло и сиво.

Розовата баня често е смятана за монотонна и скучна. Това веднага би се променило с цветна мозайка като подова настилка.

Розовият цвят е невероятен в съчетание със студените сиви оттенъци на бетона. Ако разполагате с бетонен под, изберете розово или цикламено за стените…резултатът ще ви влюби!

А какво ще кажете за съчетанието от розово и златно? Внесете малко разкош в банята и си осигурете златни акценти- кранчета, крака на мебели, дръжки на шкафове…защо не и малко кристали?

По- смелите нюанси на розовото се съчетават прелестно с жълто, цикламено и оранжево. Добавете малко геометрични форми и ще получите мега забавен дизайн за банята си!

Не забравяйте аксесоарите за баня! Може да се възползвате максимално от новата си страст по розовото и да си набавите розови аксесоари за баня! Защо пък не?

Освен до тук споменатото, не забравяйте комбинацията розово-тюркоазено! Великолепна е!

Всеки цвят напомнящ вода е добре дошъл в розова баня. От маслено зелено до смело ярко синьо, банята ви ще заблести с малко спотово осветление.

Друго изкушение са розовите керамични плочки!

Неоновата светлина е истинско откритие в модернистични розови бани с черни акценти.

Комбинацията от розово и черно е изключително впечатляваща! Можете да добавите няколко зелени акцента и ще получите супер съвременна атмосфера в банята!

Източник:http://www.home-designing.com/pink-bathroom-interior-design-images-tips-ideas-accessories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.