Кухненските маси са търсени по редица причини. Някой от нас се нуждаят от тихо удобно кътче за похапване, а на други им липсва усещането, което дава трапезарията. 

Всъщност, кухненската маса е изключително функционална.

Кухненската маса предлага много повече от пространство за хранене. Тя често служи като допълнителен кухненски плот, има място за складиране на прибори или съдове.

В статията ще намерите разнообразие от кухненски маси, които ще ви помогнат да преобразите кухнята си. Те са подходящи за всякакъв вид кухни с различни размери и форми!

Един от вариантите е кръглата мраморна масичка. Елегантна и стилна, тя носи духа на френско бистро!

Кръглата стъклена маса е абсолютна класика! Все пак има варианти, които бихте могли да адаптирате към интериора на вашата кухня.

Квадратната дървена маса, често предлага допълнително пространство за складиране на съдове и прибори. Освен това, масивната и повърхност, може да послужи като допълнителен кухненски плот.

Може да се спрете на класически дизайн с четири крака. Този тип кухненски маси нямат никакви „трикове“ и тайници, но за сметка на това, изглеждат много семпло и минималистично. Определено добър избор за малки пространства!

Правоъгълните маси- тип бар плот, са супер стилно решение! Ако интериорът ви е строг и официален, дървена кръгла маса няма да ви свърши работа.

Масата тип бар плот е шеметно добра в малки кухни! Освен че ще ви спести доста пространство, осигурява достатъчно седящи места за повече от четири човека!

Ако сте тотално притиснати от пространството и разполагате с…да речем, кухненски бокс, ви трябва наистина малка маса! Тук идват на помощ супер сладките високи кръгли маси.

Понеже са на кръгла основа, те ще ви спестят място, а начините по които можете да ги адаптирате и аранжирате са толкова много!

Ако апартаментът ви е в индустриален стил, имаме нещо точно за вас! Едва ли ще се сетите за по-подходящо нещо от метален сет !

А този е в комплект с четири табуретки, което го прави перфектният комплект за индустриалната кухня!

Източник:http://www.home-designing.com/buy-kitchen-tables-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.