Този индустриален интериор, ще ви изненада с приветливост и определено предвижда приятелски събирания, защото е всъщност къща за гости. В него ще можете да се насладите на усещане, сравнимо с това от луксозен Спа комплекс.

Всекидневната е светла и просторна. Индустриалният стил тук е застъпен от комбинацията от сурови материали- мед и бетон. Разположен в Минск, Беларус, тази къща за гости в индустриален стил е с невероятен отворен план. Това включва преходни всекидневна, кухня и трапезария, две двойни спални, луксозна сауна и лятна кухня.

Всекидневната е решена в медно-сива цветна комбинация и обзаведена със супер модерни мебели. Стайните растения внасят лекота в атмосферата и са прекрасен цветен контрапункт в зоната.

Тази къща за гости е със сложна структура и като резултат, част от металните и дървени греди са трудни за прикриване. Решението? Оставени са открити и допринасят за индустриалното усещане на цялата къща.

Този тип архитектурна естетика е пренесен и в кухнята, която блести в индустриален стил с металните си открити рафтове. Там на показ са колекция от вина, кристални чаши и красиви съдове. Някои от рафтовете, служат за поставки за саксии с билки и подправки.

Кухненският остров е замислен функционално. Типично индустриално излъчване и скрити шкафове, подходящи за всякакъв вид посуда.

Стълбите са неразривна част от индустриалният декор в тази къща за гости. Други аксесоари, внасящи лекота и непринуденост са прелестните стъклени вази и причудливите картини дело на модерни автори.

Спалнята е истинско индустриално бижу! Открит гардероб в компанията на дървена облицовка и спотово осветление. В тази интериорна схема се включват голямо кръгло огледало, удобно меко легло и футуристична помощна масичка.

Лампионът от мед е страхотен метален акцент в помещението и кореспондира с бетонната стена. Така продължава сиво-медната тема от всекидневната.

Тази къща за гости в своя прелестен индустриален стил е снабдена и с луксозна сауна, която да ви отпусне след празнуване!

Източник:http://www.home-designing.com/three-enviable-industrial-style-interiors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.