Лампиони от ратан, сурово дърво, естествени материали, изобилие от стайни растения и лежерен лайфстайл! Това са някой от най-ярките характеристики на стила Бохо-шик! В Бохо стила има силно застъпена номадска нотка…сякаш попадате в дома на пътешественик и тозно там, се крие омайващия чар на бохемската атмосфера.

Ако обичате да „флиртувате“ с бохемски елементи, но все пак искате да запазите част от традицонният шик в интериора, имаме прекрасни предложения.

Първият ни избор, е този просторен апартамент в съвременен Бохо-шик стил. Той е просторен и светъл, а централно място в него заема светлият диван, отрупан с меки шарени възглавници.

Мебелите носят лека ретро нотка и са оставени в светло дърво. Перфектната комбинация в Бохо-шик атмосферата е, естествено дърво в компанията на зелени стайни растения.

Красива акцентана стена в маслено зелено, е приютила телевизора и дефинирала зоната за веселие.

Кухнята е в снежно бяло със златни елементи- дръжки и закачалки.

Бохемски дом номер две, който ще посетим, е с по- скромна площ, но също така отдаден пазител на Бохо нотката!

Плетени пуфове, пано на стената и диван с разноцветни възглавници, дефинират светлия хол.

Забавно решение, е да се пренесе част от градинския Бохо чар в трапезарията.

Вместо маса със столове, тук ще се почувствате почти като на пикник, защото ще ви посрещнат дървени пейки и правоъгълна маса за хранене! Чуден кът за хранене под плетените лампиони от ратан.

Перфорираната стенна облицовка зад трапезарията е невероятно функционална закачалка за саксии и какво ли още не…също така е прелестна като акцент в помещеието!

Третият Бохо-шик интериор е с изтънчено влияние от Изток! Освен изобилие от зеленина, едната му стена е заета от красив тъмно син скрин в индийски стил, а аксесоарите в нишите му ви приканват към медитация!

Мебелите са меки и удобни, съчетание от материали, типично за Бохо-шик стила.

Кожа, дърво, плетени елементи и изобилие от естествени материали! Не веднъж сме казвали, че стилът на дома отразява домакинът, но в този случай, бохемският стил е истински начин на живот- лежерен, красив и далеч по-бавен.

Източник:http://www.home-designing.com/four-interiors-that-take-boho-chic-upmarket

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.