Един слънчев апартамент в жълто грее в Пекин! Ефектна цветна мозайка пълзи през свежият декор в бяло и жълто, а пълната интериорна схема е истинско приключение за сетивата!

Бяло-жълтата смела тема е разгърната на площ от 300 кв.м. в семеен апартамент на два етажа. Апартаментът е разположен в пет етажна жилищна сграда и разполага с разкошна тераса на покрива.

„Апартамент P” е проектиран така, че да предложи ярък декор в отворената архитектура на семейния дом. Жълто-бялата комбинация осигурява мека светлина през целия ден и със сигурност се грижи за доброто настроение на обитателите си.

Жълтите стени напълно отразяват темперамента и позитивизма на младото семейство. Тук там са разположени снежно бели елементи за баланс, а акцентите в червено и тюркоазено добавят завършен вид на целия интериор.

Усещането, когато влезете в жълта всекидневна, е като да дръпнете завесите в слънчев летен ден! Слънчевата декорация, буквално стопля сърцето и повдига духът ви! Всекидневната е разположена на първото ниво, което дава на семейството достатъчно пространство за забавления и съвместни дейности.

Кухнята е скрита зад плъзгаща се врата. Плотовете и гърбът и са от същата цветна мозайка, а тюркоазените шкафове, са весел цветен акцент в цялото помещение!

Редуването на смели наситено жълти стени с бели мебели и преградни стени и шкафове, е разчупено с цветна мозайка. Тя добавя още оттенъци в доминиращата цветна схема.

Голяма част от мебелите са част от модулна система и подсилват поп-арт излъчването на интериора.

Стъпете на цветната мозайка и белите метални стълби, ще ви отведат на второто ниво от тази жълто-бяла приказка. Там са разположени спалните както и малък домашен офис.

Начина, по който жълтите еркери пречупват светлината, кара целият апартамент да грее.

Главната спалня е с интригуващ дизайн. Леглото е вградено в „спална ниша“ от естествено дърво. Това добавя невероятно уютен вайб в помещението.

Едва ли сте попадали на по-пленителна и слънчева цветна комбинация от жълто-бялата! Поканете я в дома си и тя ще го озари моментално!

Източник:http://www.home-designing.com/fearless-yellow-and-white-home-decor-with-terrazzo-touches

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.