Кухнята и банята са районите в къщата, които постояно изискват промени, поради технологичния напредък, който ежедневно улеснява нашия съвремене живот на бързи обороти. Можете да разгледате следните нововъведения за банята и да си изберете тези, които допълнително биха улеснили напрегнатото Ви ежедневие.

 1. Удължител за смесителя

  Удължител за смесителя

Децата са най-вече затруднени да достигнат, течащата от крана вода, за да измият лицето и ръцете си; използвайки този удължител, Вие ще направите вечерното и сутрешно миене лесно и забавно за най-малките членове на Вашето домакинство.

 1. Водопадче в банята

  Водопадче в банята
  Водопадче в банята

Може да използвате това приспособление, което се прикрепя към смесителя във ваната и създава малко водопадче с много балончета; децата ще са изключително щастливи да вземат вана всеки ден, за да могат да си играят под забавното приспособление, което ги залива с топли струи водни игри.

 1. Чистачка за огледало

  Чистачка за огледало
  Чистачка за огледало

Вече не е нужно да забърсвате огледалото с ръкава на халата си всеки път когато си вземете душ; чистачката за огедало се прикрепя стабилно към повърхността и само с едно движение имате чисто огледало, което отразява свежия Ви вид след баня.

 1. Устройството за изстискване на паста

  Устройството за изстискване на паста
  Устройството за изстискване на паста

Устройството за изстискване на паста за зъби Ви спестя доста наранени пръсти когато искате да изцедите до последно съдържанието на тубичката, но ръката Ви се подхлъзне. Просто закрепете устройството и навийте винта докато останалат паста попадне на четката Ви за зъби.

 1. разпръскване на паста

  разпръскване на паста
  разпръскване на паста

Миенето на зъби не е от най-любимите занимания на децата, но когато пастата за зъби е с вкус на дъвка, а към тубичката има прикрепено устройство във формата на анимазионен герой, от чиято уста излиза пастата и попада право върху четката за зъби, то детето Ви ще бъде повече от очаровано и ще иска да съблюдава хигиената в устната си кухина по няколко пъти на ден.

Можете да направите дори тоалетната си забавно място, като инсталирате забавни поставки за тоалетна хартия; все пак хубаво е всяко помещение да е изпълнено с ведро настроение; а тоелетът е най-необичайното място, на което можете да се засмеете; но защо не пробвате, поглеждайки към забавните поставки.

Източник: Homedit

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.