Индъстриъл е повече от мания! Всичко в индустриален стил е страшен хит сега- лесно се аранжира, функционален и особено ефективен избор за кухнята.


Кухнята е както биха го описали топ дизайнерите „messy“, т.е. място за цапане и бъркотия. Ако сте кулинар, знаете че творческата експлозия по време на готвене има нужда от пространство.


Индъстриъл кухнята раполага с площ, индустриалните повърхности пък, са устойчиви и се почистват бързо и лесно. Също така, можете да инсталирате осветление както и където искате, което е предимство.


Стилът индъстриъл, предлага особена свобода в подбора на елементи за декорация. Те могат да са с ретро вайб или да са кънтри излъчване, дори да са шаби-шик или ню-ейдж.


Колекцията ни, е съсредоточена около магичното пространство на кухнята. Защо магично ли? Ами просто кухнята е местенцето, където има смях, ухания, емоции, тихи утрини или шумни вечери…това е сърцето на дома и не случайно.


Съвременният интериорен дизайн, предлага все по-често сливане между кухненското пространство и хола или трапезарията. Индъстриъл поглед върху тази особеност, ви гарантира супер модерно излъчване на дома.

В нашите индустриални кухни, ще откриете базови материали като бетон, дърво, метал, открити тръби и въздуховоди, както и елегантни детайли.


Вертикалните градини, са новост и невероятно удобство в съвременната индъстриъл кухня! Кой не обича миризмата на пресни зелени подправки?


Обичайно, цветните акценти в един тъмен интериор, какъвто е индустриалният, са в ярки нюанси на червено, жълто или синьо. Те добавят интрига в декора на кухнята и забавен подтекст в цялото излъчване.


Друг любим елемент, са висящите тигани и съдове! Окачените, висящи от тавана кухненски пособия, внасят италиански уют и винаги създават усещането за кухня в която много се готви! А и всичко ви е под ръка, когато това е така.

Източник: http://www.home-designing.com/industrial-style-kitchen-cabinet-shelving-decor-design-ideas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.