Обожаваме винтидж нотки и тъмни цветове в интериора…просто има толкова много красоти, забравени във времето, че не можем да ни ги съберем в статия!

Тук макар и в есенен контекст, ще ви разкрием начини да интегрирате бохо или винтидж елементи в декора на дома си.

В навечерието на Хелоуийн, имаме пълно основание да сме малко по-крийпи от обикновено! Тук обаче, ще откриете безспорна еклектика, начини да съчетавате тъмни цветове и да градите акцентни стени, които ще имат готическо излъчване.

Шикозни, с подчертано есенна атмосфера, съчетанията, които ще ви покажем, могат да намерят приложение и нов живот на скрина на баба, например! Тъмните нюанси, карат дървените елементи да се открояват по прекрасен начин.

Всеки елемент може и блесва, в правилната декоративна компания! Тъмните стени, са прекрасно пано за всяка мебел- дървен скрин, плюшен диван или кресло. Другото преимущество на тъмната основа, е че всеки артуърк има просто епично присъсътвие на нея!

Всеки дом, може да придобие супер елегантно излъчване ако декорирате на кътове. Помислете за всеки кът и как да го оформите. Така, ще получите разнороден, но не некоординиран декор.

Тъмните стени се съчетават прекрасно с цветни етно килими и бохемски нотки.

Когато говорим за ретро вайб, той може да бъде загатнат чрез почти всичко. Кадифени текстури и дамаски, всякакви стари позлатени рамки, в които между другото удобно можете да настаните и съвременен арт.

Тъмните цветове и готик излъчване, могат да ни подготвят за есента и предстоящата зима. Не е задължително да ги свързваме с депресия и лошо настроение, напротив.

Есента и тъмните ретро нотки в декора винаги носят онова усещане за романтика и уют. Тъмният интериор, по начало има елитарно усещане и царствено излъчване.

Ако сте артистична натура, ви е хрумвало да боядисате някоя стена тъмна…поне веднъж е прекосявало ума ви! Има смислъл и нашата селекция го доказва!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.