Тази компилация от помощни пособия за кухнята е събрала всички последни новости от които може да се нуждаете. Тук ще откриете всичко за всеки, подарък за талантлив готвач или парти на което сте поканени в последния момент, ремонтирана кухня, нуждаеща се от ново обзавеждане и декорация, какво ли не- защото всички се храним!

Разделяйте жълтъци от белтъци с прецизност и без усилие! Просто счупете яйцата в купа и използвайте тази цветна и забавна силиконова рибка, за да всмуче жълтъците. Не сте си представяли по-лесен начин, а и рибката е далеч по- свежа от другите пособия за тази цел на пазара.

Когато говорим за добре изглеждаща закуска, няма разлика между малки и големи- всички предпочитат вид, който радва окото ви толкова колкото и небцето. Тези забавни силиконови форми са супер удобни! Те са изработени от висококачествен силикон, което е гаранция, че няма да надраскат тефлоновия ви тиган, а гъвкавата им структура прави освобождаването на омлета супер лесно и ви гарантира безупречен резултат всеки път! Ако имате приятели със злояди деца, това малко кухненско пособия може да реши всички проблеми на масата. Идеални са и за палачинки.

Вече е възможно да разрежете цял банан на парченца с едно единствено движение! Тази резачка за банани с геометрията на плода е страхотна придобивка, която ще позволи на малчуганите у дома да се включат в кулинарните приключения без да използват нож или опасни остриета.

Ако сте любител на ябълките, просто трябва да имате резачката за ябълки. Бързата закуска никога не е била по-бърза или по лесна за осъществяване. Дизайнът на тази е особено добър, защото са предвидени стабилни и големи дръжки и постамент, за да не опирате кокалчетата си в остриетата.

 

Обичате пай, но мразите да белите ябълки. Имаме решение- тази прозрачна белачка за ябълки ви позволява да наблюдавате въртенето на зъбните колелца във вътрешността и. Пружинен механизъм ви позволява да белите ябълки с всякакъв размер. Едва ли има инженер или механик, които биха устояли на такъв подарък.

Автоматично е, с възможност за регулиране и място за складиране на допълнителните ножове- привлекателно нали? Тази белачка, разбира се, не служи само за белене на картофи, роботизираното и рамо се адаптира лесно към всякакъв вид дребни и средни по размер зеленчуци и плодове.

Спираловидните ленти се нуждаят от опитна ръка, но уредът за изрязване на спирали с три остриета, включително такова за спагети и фиде, прави тази задача лесна и много забавна. Плюс всичко това производителя ви дава доживотна гаранция на уреда.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.