Този апартамент в свежи летни цветове е замислен и проектиран за млада бизнес дама. Идеята на дизайнера е да отрази нейната енергия и същност в обзавеждането. Какво бихте избрали за млад любител на пътуванията, музиката, духовно динамичен и изучаващ литература? локиран в Киев, апартаментът е разделен на две части. Първата- зона за забавление и разовори с приятели и гости, съчетава кухнята, трапезарията и холът. Втората е по-интимна и се състои от две спални и основната баня.


От кухнята има директна видимост към частта за гости и трапезарията. Всяка от които е в различни цветове, които обаче вибрират в една обща цветна схема. Предлагат на наблюдателя набор от бонбонени свежи цветни акценти, както и изобилие от пространство между обектите.


Голяма част от пода и стените са издържани в тъмни дървесни тонове, но последното, което устава у вас е усещането за тъмен и тежък декор.
Дори картината над пастелно зеления диван е хитър начин да приобщи към интериора ярко сините столове до кухненския остров. Над него виждаме прекрасна и закачлива инсталация от разноцветни крушки. Геометричните шарки на внимателно подбрания килим във всекидневната пък отлично дефинират мястото за почивка. Ако домакинът, приготвящ нещо за хпване се отегчи, може да се наслаждава на големият прожекционен екран, видим от кухнята. Целият замисъл на този дом е да бъде ведро и пълно с гости място в което никои не тъне в изолация независимо от дейността си.
Зад прекрасният и удобен диван в хола е разположена частична декоративна стена, която има двойна функция и служи и за малка библиотека.

До кухненския остров ще откриете прелестен и цветен цветарник с разноцветни саксии и свежо зелени домашни цветя.


Кухненският кът е изключително изчистен и семпъл, дърво и бели плотове.
Основната спалня е галещо окото съчетание от лилаво и розово, а зеленото едролистно растение в ъгъла кореспондира отлично с тропическата тема на нощното шкафче.


Решението за пряка видимост към всичко в гардероба, който е зад прелесна стъклена витрина пък кара пространството да изглежда още по-ефирно.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.