Узнайте първи кои са последните модни тенденции в интериорния дизайн тази есен!Есенният сезон е пълен с вдъхновения и особена тъга. За това ви предлагаме няколко идеи, които ще върнат оптимизма в ежедневието ви и ще ви стоплят в студените месеци.

Успокояващият допир на кадифе
Едва ли има по-подходящ период от есента за топлата прегръдка на кадифето, особено ако го комбинирате с други текстури. Кадифе с плетени кошници или дърво е абсолютна топ комбинация.

Мед
Тази разноцветна сплав, особено в комбинация с други мебели и когато е на показ, е изключително мъжествена и успокояваща едновременно.

Изкуствени финиши
Трябва да интерпретирате изкуственият финиш както псевдонима при писателя. Отличен за всякакви повърхности, които са в списъка за ремонт и пребоядисване, но бюджетът ви никога не стига до там. Това са най-разнообразните покрития: от подова настилка, временен тапет до самозалепващи се плочки, имитация на плочки като от метрото.

Плетени и тъкани текстури
Висящите плетени кошници са прекрасен акцент особено в студените месеци – можете да разширите въздействието им като намерите плетени лампиони и прочие.

Домашно тъканите одеяла
Вярно е, че напоследък юрганът и силиконовите и пухени завивки ги изместиха, но нищо не е сравнимо с нещо ръчно изработено. Домашната завивка има съвсем друго послание в интериора, тя е нещо, което ще те гушне и предложи комфорт и сме убедени, че скоро ще направи завръщането си в интериорния дизайн.

Теракота
Тази настилка е стара колкото света и макар да беше позабравена, тя се завръща тази есен, особено в комбинация с глинени саксии и други елементи от естествен произход.

Тъмни нюанси
По принцип бялото и сивото са доста използвани, но тази есен е различно. Този сезон нещата са по-драматични: тъмни, даже черни нюанси, ни помагат да отблъснем ежедневния стрес.

Проявете смелост с тавана
Белите стени са всеизвестни с естествената си притегателна сила и таваните бяха в бяло до скоро. Е, вече не! В момента можете да очаквате смела боя за тавана, орнаменти, метал, дори плочки.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.