Апартаментът тип студио е известен с трудния си характер, когато става дума за декорация, особено когато е с малка площ. Най-лесният начин да организирате интериора, е да изберете определен стил и да интегрирате всички кътове в него.Този подход обаче, често се оказва че ще надвишите бюджета си, просто е скъпо удоволствие. Другият проблем в неотлъчното следване на определен стил е, че е трудно да реализирате спонтанни и шантави идеи в декоративен план. За да развихрите въображението си, сме подбрали няколко интериорни идеи, които греят в съчетание от различни стилове и техники. Те доказват, че ограниченията могат да доведат до брилянтни и изненадващо ефективни решения.

 

 

 

Първото студио е проектирано от YØ DEZEEN и залага на монохроматична тема съчетана с гладката повърхност на шперплата. Компактната всекидневна е снабдена с множество хитри, пестящи пространство мебели и приспособления. Разполага с френски прозорци, осигуряващи така нужната естествена светлина.

Също така, супер изчистена и минималистична кухня, а спалнята е отделена посредством любимите ни стъклени врати.

Пространството е организирано от плъзгащи се врати, някои от тях огледални, множество етажерки и места за съхранение на вещи- изключително ключов момент в малкото жилище.

Следващата ни спирка е малко студио проектирано от Lugerin Architects.

Наситено на различни текстури, материали и цветове, 56 кв.м. кипящото от живот студио, има много характер и еклектичен дух. Наситен е с черни и метални елементи, които се съчетават перфектно с циментовия таван. Разполага с плъзгащи се дървени панели, които скриват телевизора и откриват път към спалнята и кухнята.

Невероятно вдъхновяващо решение за всички вас, които искате физически да разделите помещенията, вместо да обособявате преходни кътове. Изпълнението тук е повече от брилянтно! Спалнята е малка, но светла. Разполага с вграден гардероб и кошници за вещи в стената, която е и разделител в случая.

Кухнята носи свой дух и разполага с частично открити рафтове. Те са украсени с големи стъклени буркани пълни с разноцветна паста, подправки и са прекрасен начин да складирате сухи продукти.

Килимчето с геометричен десен, кореспондира по прекрасен начин с изчистения дизайн на кухненския блок.

 

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.