Вероятно сте виждали магнитна дъска с букви, но първата ви асоциация е с детска занималня или надпис в заведение. Е, ще ви накараме да я преосмислите! Магнитната дъска у дома е неверятна придобивка, носеща радост и усмивки. Освен това е супер удобна и полезна за бързи бележки до домашните обитатели. От остроумни цитати до списъци за пазаруване, магнитната дъска се доказва като приспособима и лесна за употреба вещ. Дори ако сте от хората, които се определят като лишени от креативност и талант, тази дъска е повече от лесна за аранжиране.

 

В статията днес, сме ви приготвили няколко приложения и идеи за магнитната дъска в дома.

Не е нужно да сте поет, за да напишете нещо остроумно. Плюс това, бели букви на черен фон е комбинация, която работи във всякакъв интериор и се съчетава лесно с него. Ако ви е трудно да измислите какво да напишете, Instagram и Pintarest ще ви засипят с оригинални идеи!

Направете я тематичен елемент от интериора! Наближават празници? Какво по-хубаво от приветлив надпис в духа на празника! Коледа, Великден или нечий рожден ден, са прекрасни поводи, за да посрещнете гостите с послание.

Поради размерите и лекотата си, магнитната дъска е идеална за послания в снимки! Вече имате възможност да придружите снимките до роднини и приятели с текст!

Едно от любимите ни приложения на магнитната дъска е свързано със сватби, абитуриентски и изобщо веселби и партита от всякакъв вид. В тези случай имате много варианти. Може да напишете менюто, да подканите гостите да се забавляват, да опишете питиетата или просто да разсмеете гостите с нещо лично- прякор, цитат, нещо инетресно за вас самите.

Магнитната дъска може и да послужи като мотивационен инструмент. Закачете я в работния си кът и напишете нещо, което ви мотивира и зарежда за работа!

 

Разбира се, че имаме предложение за влюбените! Оставете на любимия си послание, което ще го носи педя над земята през целия ден. Магнитната дъска е перфектна за любовни изненади!

 

Източник:

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.