Обхождаме дистанцията от забавен до разкошен декор в пет малки студия! Тези малки пространства, ще ни разкрият разнообразие от палитри и артистични разпределения на пространството.

Всяко пространство, е планирано така че да оптимизира малката площ и да създаде усещане за простор. Това е предизвикателство за всеки дизайнер, но резултатът в тези пет студия, е наистина вдъхновяващ.

Всяко от тях, носи свой автентичен дух и атмосфера.

Първият ни избор, например, е изтънчена цветна комбинация от бяло и кафяво. Смел интериорен акцент е изцяло стъклената баня.

Различните зони в малкото студио, са дефинирани и с промяна в нивото на пода. Креативен начин, да се пропусне естествена светлина в цялото студио, както и да се запази отвореният му план.

Студия две и три, залагат на сканди нотките в декора. Контрастиращи схеми в черно и бяло са балансирани от бледосиво и елементи от натурални текстури.

Естественото дърво, е неизменен спътник в скандинавският декор, тъканите черги и стенни пана, ратанови кошове и мебели…всичко любимо от стила в един балансиран, въздушен декоративен микс!

Четвъртият ни претендент, е експлозия от ярки цветове и ботанически нотки. Несъмнено най- живият и свеж декор от петте студия в колекцията ни.

Забавна игра на цветове и акценти, дом в който домашните растения определено доминират.

Стилната кухня с изчистен дизайн, е в очарователна цветна комбинация от бледо розово и снежно бяло.

Последното от мини студията ни, носи парижанско усещане! Светъл и забавен декор, в който морскосините акценти, създават усещане за движение в малкото пространство.

Подвижният кухненски остров е интересен и практичен елемент в кухненският кът.

Този малък дом, печели от двата големи прозореца, които вливат изобилие от слънчева светлина в декора.

Ако сте изправени, пред сложната задача- декорация на малък дом, можете да разчитате на нас за вдъхновение и идеи!

Източник: http://www.home-designing.com/five-fun-fabulous-studio-apartments-under-30-sqm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.